Gott nytt år★

ligger i sägen med min älskling teo, vi ska snart ta och käka, fick nyss en såkallad meny av lilla syrran, checka den awsomea stavningen. jag må hoppas att alla får en bra kväll och en god fortsättning, och alla får en underbar nyår. och att nästa år blir bättre än de som vart. Gott Nytt År!!!

haha kan ej översätta så lycka tíll med att läsa dedära.


Gott Nytt År
Önskar sulan


Coming Home

I’m coming home
I’m coming home
Tell the World I’m coming home
Let the rain wash away all the pain of yesterday
I know my kingdom awaits and they’ve forgiven my mistakes
I’m coming home, I’m coming home
Tell the World that I’m coming


alla som känner mig vet att jag lyssnar sönder nya låtar jag hittar.. nu har jag mi nya låt. Coming home - Diddy.
dagen har varit allmänt chill bara typ vart hemma, drog och träffa mariell en stund där på eftermiddagen, sen kom teo c vi myste och titta på Sunes jul ffifan, diggar pappa rudolf.

imorgon är de nyår, känns som om dehära året har gått sjukt snabbt. men så kanske de är med alla år? elr :P
haha, jag och mina tankar, asch de går inte ihop med verkligheten asså. Nyårs afton firas med min älskling hemma hos mig, vi skulle vart i brunflo med de gick inte. dom litade inte på oss haha ^^ hmmm i bland älskar jag föräldrars terorier om allt och inget. Vad häder för er på nyår?

ska ta och dejta kudde nu, huvudet värker och jag mår så jävla illa. blog you later.

Night! Sulan

find the way.

hemma nu efter en sväng till mariell. ska mysa gott med min älskling sen blie de väl sääägen å sova, kan uppdatera senare . puss sulan.

Liteon




godmorgon världen, sovit gott? själv har jag sovit så bra så, haha idag blir tydligen en hemma daag, men imorgon blire världens bästa nyårsafton liksom, awsome! wille å teo å linn kommer senare i dag då ska vi åka madrass:D haha f1 kul asså:D har egentligen inte så mkt att skriva mera nu, men jag kommer nog på nått senare så puss så länge dåra bloggen ;P


Sulan

tajta jeans.




bussen går om en halv timme ner, då åker jag till wiltor sen kommer antagligen linn sen dra vi ner till min sovade pojkvän, haha looolz! dagen kommer bli awsome hehe, juste som jag skrev i ett tidigare inlägg har jag namnsdag i dag :)

vad ska alla göra idag då?.


ska ta  och platta håret vi får höras vi mobilen

puss Sulan

NatalieJosefinChantimaArvidsson

aa idag har jag fucking namsdag! yeess awsome på de! dåligare uppdatering vette tusena men man har ju hängt på stan dom senaste dagarna på mellandags rean ;) håret har ny hårfärg och livet typ leker på :) hehhe aa nya kläder finns in förskaffat och pocky för hela slanten! yees man det är nice nu asså! imorgon foto dag med linn sen kommer teo och wille sen häger vi f1. aa mitt e fan bäst! hare gött så hörs vi


Sulan

annandag jul.





annan dag jul betyder. sale! det betyder rea, de betyder nya grejer, åå jag älskar mellandags rea!
jag och bror och teo å wille drar ner snart! hehe älskade julhandel, har ju nu fått lite present kort som jag ska kunna använda. men måste börja göra mig i ordning, snart går skjussen ;) efter stan åker jag hem till älskling med wiiiltor :D f1 med knas. hehe :') puss, håret kanske får en annan färg också.




S u l a n ♥ M e l l a n d a g s   r e a !



Sulan♥

Dan efter typ.

aaa då äre hela 364 dagar kvar till nästa julafton. men för mig kändes de verkligen inte som jul. nästa som en vanlig dag. förut paketen x) fick lite saker i julklapp men dom kommer upp sen då ja inte har så ont i magen :P hahah jävla skit! dagens outfit kommer sen oxå :) vi hörs mera idag säkert.

puss

sulan♥

x-mas 2010!

awsome jul elr vad fick de jag ville ha! bilder på alla grejer kommer i morgon elr aa senare i dag!

Puss <3

Merry X-mas ♥


(julen2008)
nu äre jul då folket, hoppas att alla får de man har önskat sig, elr åtmistodne en grej,
så god jul alla min kära blogg läsare.

julaftons outfiten kommer i morgon, så hare bra.

God jul önskar sulan♥


Rahim Hosseini



http://www.facebook.com/profile.php?id=100001867164925&v=wall#!/video/video.php?v=112824932123078

2½ timme kvar ♥


(bilden från julen 2008 )

hela 2 och en halv timme kvar till efterlängtade julafton, sen på nått sett har jag ingen jul stämming. men som sagt jul kommer bara en gång per år så de är väl att digga läget. awsome med julklappar iallfall, diggar att de är goo mat, men visste de är själva känslan som saknas, i morgon kommer de bli dålig uppdatering men jag hoppas att jag kanske får mobilbloggs inläggen kommer funka. heh. hinner kanske med ett inlägg i morgon bitti.

Puss och ha en underbart bra jul allesammans


Sulan♥

Just like stars on heaven ...

vad ska jag säga... jag glömde.... åå :/

jag har återuppstådt!

tre gånger på en dag, känn på den jesus! haha! iallfall nu har jag och teo laga mat, till min sära lillebror. och nu vet vi inte vad som ska hända, se en till film ? hm vi är på ett ganska keff humör. ett riktigt laat humör :PpPpP
legat i sängen sen typ 04:00 i morse tills nu :) haha såå underbart, älskar looov! nu ska vi ut i kylan Kyssa tpy dårå chaaaoou!**

Sjuk...

hemma med teo, jag är sjuk så de blir/har varit en säng liggande dag, jag har skit ont i huvut... fan...
kikar på fim, puss


Fuck it all....

lämnar du mig, vet jag inte vart jag ska ta vägen.





Jag älskar dig bästa vän! <3

Cookiie boii

chulliliuu nu ska vi baka kakor awsoness på de liksom! 
Teo är kungen över töntighet ^^ <33333333


lov fast vaken som en vanlig dag.




nu är jag vaken elr jag fick ett samtal av mamma vid 08:20 som gjorde att jag var tvungen att dra ner till henne och lämna hennes skor, hm... irritation! nu sitter jag här ska snart ta och sminka mig och sen ska jag ta och dra ner på stan, med tilda och linn :) kansigare dag kan de inte bli liksom :)
nu har jsg slagit in julklapparna och ska bara köpa en till idag till mitt lilla barn Linn! ghaa gumman har blivit så stor nu!! känns de var typ en vecka sen jag fick henne :PpPpP senare idag tar jag bussen till brunflo till min lilla man som sitter hemma och väntar på mig. måste säga att de är sinnessjukt kallt ute, heelt galet! jaa kvällen kommer spenderas med lilla Linn och teo, mamma pappa och dotter x) haha! men ska ta ocu ringa lilla tilda nu vi hörs sen puss och kram, uppdaterar i kväll elr via mobilen,


Sulan

FeliciaMariaWidén♥

det var så länge sen, vi har bråkat, vi har varit ovänner. men jag saknar dig så jeffla mkt. alla våra skratt tillsammans alla våra galna bilder alla våra äventyr tillsammans ner till stan på cykel, buss och basket, och när vi snacka med anton, åå våra färder till stan, våra danser i regn, vi har stått med varandra i vårt och tortt. vi har älskat varandra så mkt att de har blivit förmkt, alla våra tokigheter, alla våra span på killar planer. allt som gör oss till oss. jag älskar helt obeskrivligt mkt, ingen kan förklara eller förstå hur mkt jag älskar dig! Konfaläger tillsammans, å shiit bruden, våran godis bomb. allt som vi har varit med om! gumman jag älskar de glöm fan aldrig de!


FeliciaMariaWidén du och jag föralltid oavsett vad! ♥

älskar dig ♥

tre veckor framot....♥

har jag jullov! awsomness! abow f1 nice! ikväll blie bara chill, tre dagar kvar till lilla julafton. läängtar som ett jeffla as! i morgon blire att träffa linn och mys med teo:') saknar mitt barn :') Linn Zilweteiijp Svensson♥
ska ta och sleeepa lite nu!

Last day!

sista dagen here I go... ikväll slipper jag helvetet ! ghaa 3 veckor mm... mums! slippa tidiga morrnar, och slippa gnälliga föräldrar. ska platta håret och greja nu :pPpP puss chaarå !





S u L a n

GangStar!★



har käkat å duschat, börjar känna mig galet trött nu asså, slumra till när teo var här :'P hheh så kan de gå, ska lägga mig nu så jag får en bra sömn, sen blire hem och leta kläder har inte hitta nått å ha i morgon på avslutningen. I hope I find something good! men vem bryr sig egentligen var man har på sig :P ingen men men jag vill klä upp mig liksom! vill bara tacka alla glada som gjort min helg! T a c k




Godnatt alla underbara beeejjjbz!


S u L a n


Floooow!


hemma efter en hel dag på folketshus :) thihii. sista dansen gick fan as bra! hehe, elr inte jorå de gick! :D äntligen! ghhaa! hehe teo tkr jag är en data nörd så jag ska vara lite social nu. hehe....  b Y e   b i t c h e s :')



S u L a n

dance dance like it´s the last , last night of you´re life. dance x 2



vakna nyss, ska ta och klä på mig äta och fixa mig, sen blire att vara på folketshus från 13:00-22:30 i kväll hm.... love that or what? men iallafall som jag skrev förut, mobil uppdatering kanse, aja fixa mig nurå chaaaaåååå:') '





Sulan.

Mickrofonkåt♥



har följt teo till bussen nu, ska ta och sminka av mig, ta och borsta bjessarna och sen blire tipe sängen dårå.
kvällen var awsome! teo älskling var här och myste med mig, var tvungen att stanna hemma ikväll.. hm... diggar liksom utegångsförbud. aa det funkar. imorgon äre dag och kvällshow... så uppdateringen kommer ligga på botten.
out of line liksom. På måndag äre avslutning. sen blire JUULLOOOV    awsome fiiifan! amen fan julmusten e slut må hämta de....

Night every allstar!


Sulan♥

ChristelGrip ♥

http://linneachristel.blogg.se/2010/december/2200.html



Christel jag älskar dig <3


War...Hold on? Airplanes!

okej  det vart inge brunflo men älskling kommer hit. sitter på bussen nu, själv sitter jag på mitt rum och viker en massa shiit kläder, å gillas inte kan jag tala om. ikväll myser jag med teo dårå :') vi ska ske grown ups heh :) f1 mys här liksom. måste fixa klart rummet nu ruschen här nu! bloggar senare, peace out!


Sulan

Lika a star!

dansat klart, faila totalt, aja skiiitsamma.hehe drar till teo... puss uppdaterar senare

dance dance like it´s the last , last night of you´re life

godmorgon, 4 timmar och jag ska vara klädd och fixad på folketshus. idag är det en dagshow, kl:2.
ska fixa håret äta och sen ska jag fixa dressen som sprack igår -.- sen blire att dra till dawes.

JuliaSjödin best dancer!


Sulan.

genrep @ dawes.

kände knäna darra, kände kallsvetten, dressen paja... hm....


klicka bilden, kommer till hemsidan.










bilder från förra årets uppvisning,




sulan

börjar nio slutar tio i tolv :')

yrvaken och helt borta rösten är ett ren helvete. jag är trött, jag är ett kråkbo, tar mig till skolan nu, bloggar senare, chaaarååå :)


Sulan

Plugga....

har kemiprov i morgon förklarar min bad update thoo ... thti lovar uppdatering i morgon puss <3


Be there.

Chulliiluu! vaken helt fuck´t up liksom. tar den magiska plattången och fixar till de, sätter på sig tre byxor, 11 tröjor. ao nu fan är man klar. kletar på sig massa shit i fajset, hm yes beatiful! gider in på skolan och hänger f1 ! wow the days best!  digga digga.... okeej.... jag... hm dirr sanningen men.... aoo h3h3h3h3 l0l!
drar till skolan bitches!


I live just once ♥

färningen är klar och allt vart väl bra... lite för lite rött men men....




Jag älskar min nya hårfärg! mmm Iloveit! ♥




Ska kika på komisarie späck... ghaa skönaste svenska filmen ever!
ska göra de innan de är försent, puss uppdaterar i morgon, puss!

Sulan♥


Ytterskor.

tar skona jackan och vandrar bort not ica fixar färg ocg sen ny hår färg. hm... vi hörs chaarå :)

En söndag. 3 advent.

Amen chaa lixom! vaken trött men pigg. ska om en stund kasta mig in i duschen. Dagen kommer bli som alla andra man vet inte vad de bjuder på. Ikväll iallafall ska jag och mibb bestehestven Axel, Rasmus å Oscar. vi ska baka pepparkakor, sen så blir de att träna till julavsluningen. jag är grymt förskyld så håll för öronen.

ska försöka få ut en videoinlägg men jag får bara inte till de med min kamera.
men ska ta och fixa mig nu så jag blir klar idag. hehe :')

Uppdaterar senare Peace!

Sulan


Make the stars!

sitter nu i mitt rum och fryser... å rackanas kyla. det är fruktansvärt kallt, varit inge sova över. men de vart lite annat skojj hemma hos eveline :) -bilder ....

våra läskflaskor fick ansikten och dom gifte sig :) haha lolz :')

Sen tog vi blider på mig och eveline :)







Galna bilder Wee know. men vi är galna och så ska de vara!

Älskar dig JeanEvelineFuckningNilsson.

Uppdaterar i morgon.
Godnatt.




Sulan♥


Linn!

chaaaaa Liiiinn :') läser du nu ?

:*


Peace!

drar till eveline nurå chaaarååå puss!


gammal bild thooo <3

Lördag kväll och det ska bli MYS

hemma från stan nu. ska ta och l00ka på datan en stund sen blir de middag, packa väskan sen bär de av till eveline!
kvällen kan bjuda på mkt vad, aa det vet man aldrig. Vad ska alla göra ikväll? :) har ni lust att ses äre ju bara att höra av sig då.

Såg på blogg.se start sida att de kanske var en liten Prinsessa/prins på G i kunga familjen, elr har bara viktora gått upp vikt? sanniligen så får vi nog en liten Prinsessa/prins nästa år. göllit med förökningar ^^ lät lite fel thdoo men haha:) sitter och lyssar på mys musik. Justin Bieber- Pary ^^



hoppas ni får en toppen lördag!

Sulan ♥


Kiss me!

börjar rulla in mot stan för att träffa annasködulf anjakrusenberg johanajax ♥

Du betyder.....♥

skriver om de lilla söta i min värld som får de att fungera. Jag älskar er...





































Ni är bara fåtal av alla som betyder, men jag kunde inte få bild på alla. åå jag älskar er så mkt! ni betyder min värld!♥♥♥


Love is the slow way.




Godmorron, vad jag gör vaken nu är en fråga, men jag är i allfall vaken, ska väl hoppa in i duschen och sen dra ner till stan och träffa AnnaMinFru, JohanAjax och JuliaTingsborg. sen blire hem och packa väskan för då drar man ner till Min älskade EvelineFuckingNilsson :) Sleeepover! Älskar bruden!

Väderet-

På morgonen kl 10 – kl 12

Delvis skyet
-12° Svak vind, 2 m/s fra nord-nordøst

Mitt på dagen 12 – kl 18

Lettskyet
-11° Svak vind, 3 m/s fra nordøst

Ikväll kl 18 – kl 24

Lettskyet
-14° Svak vind, 2 m/s fra nordvest


ganska okej väder. antar jag, vad ska ni göra idag? blire något gosigt?

Ska ta och kika på Julkalendern....

Uppdaterar senare.

Sulan

Under ljustets stjänor. 02 Dag Min första kärlek.♥

hemma efter en f1 låååång dag. har varit hos teo hela eftermiddagen/kvällen. Drog dit efter skolan. börja med att vi tog de lugnt, sen kom tokstollarna Boytor! och Willtor :) h3h3h3 pojkarsmåå :) vi börja med att vara allmänt dryga kolla julkalendern som Wille redan sett så han var ju liksom bara tvungen att säga vad som hände. haha sötabarn!
Boytor den lillatratten satt å garva åt avsnittet. heheh! sen spelade vi Singstar, hehe gissa vem som fan all the time (a'  :PpPp beest här liksom!
Sen började magen att streka! jäkla värk asså fick ju tårarna att krypa upp! dumma dumma mage! nu är jag hemma och laddar mobilen. glömt laddaren, elr jag trodde att jag hade en hos pappa men nee... de hade jag såklart inte och nu är den liksom mellan att dö och att bli laddad... typisk cheyyen....


ska ju skriva om en grej varje dag. och idag äre om......


Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03
– Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Om mig
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Den här månaden

Hur ska man ta de dära? första kärleken som man var tillsammans med... asså de var ju typ i 2an på lilsjö, hm okeej man får väl ta de två styckna. den första på typ dagis nivå, sen får man väl ta den första seriösa... elr vem bryr sig?!

Min första kärlek på typ dagis nivå elr vad man ska kalla de, (kärlek en kyss på kinden) det var IsakBorgefjäll-


Bild- Fb. det var ju hur längesen som helst sen.


Min andra min riktiga den som var mest seriös. den som höll länge var... MikaForss-

inte så bra bild men men.... thiih den tiden var fin den :)














Men nu har jag en fiin pojke! TeoJoakimMelin!
Best på jorden!


Älskar dig!



Vårt hopp är en veke av gran...

låt de brinna... låt de brinna. sitter i skolans datasal på rast, har rast ifrån lucia. f1 seegt, men aja. ska till teo snart som tur är :') kl 14:00 går bussen från stan. får uppdatera från mobilen puss

60 min.



kom hem från konfan för ett tag sen, antar att de var som vanligt, killarna kunde inte bete sig och jag vart as trött :PpP men Who cares? I morgon så drar jag som sagt till min älskade pojkvän. sen drar man hem till pappa.
Blir där nu i två veckor så det kommer bli as bra uppdatering. hoppas att ni då läser :) Har ju gjort en ny fb som nu funkar så det är bara att adda den....

Ska till pappa och städa mitt rum puss.

Sular in en jullåt :') 

Nu i den heliga timman
ser vi mot himlens höjd
och vi hör klockorna klinga
känner vart hjärtas fröjd.

Änglarna ger oss hopp och tro
sjunger om fred på vår jord
allt som Gud aldrig övergav
en stjärna lyser så klar

Kärleken världen behöver
vet vi att barnet bär
vår långa vandring är över
stjärnan har stannat här

Änglarna ger oss hopp och tro
sjunger om fred på vår jord
allt som Gud aldrig övergav
en stjärna lyser så klar

Himmelen ligger och slumrar
på jordens gula halm
vi känner fröjd och förundran
för vi har kommit fram

Här kan vi drömma om den fred
som vi skall äga en gång
barnet som fötts tar himlen med
och jorden fylls utav sång

Änglarna ger oss hopp och tro
sjunger om fred på vår jord
allt som Gud aldrig övergav
en stjärna lyser så klar

Chaaarååå
Sulan tells more later.....




















Knas sak! Dag 01

Dag 01 – Fem saker du inte visste om mig
Dag 02
– Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min första kyss
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Musik
Dag 10 – Något jag är stolt över
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Mina vänner
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min dag
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Om mig
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – Om jag vann en miljon skulle jag..
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Film
Dag 30 – Den här månaden
























Fem saker ni inte visste om mig


1. Jag gråter när jag ska spy.
2. jag får panik om jag inte vet vart mobilen är.
3. Jag är IG i alla kärnämnen
4.jag hatar folk som tror de är så mkt bättre än andra.
5.jag hatar att jag inte ser thilländs ut som mina rötter skall visa.

Luciatime.

nu är jag hemma efter skolan, trött och ont i halsen för att jag sjön lite för mkt (a' haha. L0L....
nu ska jag snart ta och sova en stund sedan röra mig mot kyrkan för den sista konfan för året 2010.
senare kväll blir de att städa rummet, sen lite hemma spa. mysa och ta de chill.

Som ni nu ser så har jag ändrat lite grejer på blggen ändrat header och sen andra lite färgar och grejer.
fina fisken elr vad tycker ni?
Färgar håret på måndag, vilken färg de blir får ni reda på nästa vecka för färgen tänker jag inte säga :P hehe. evil.

Drar i morgon till min älskling, thihi titolisch! Får höras mera senare.

Puss.


Sulan♥

kan man kalla mig fin ? komentera isf.

dagens rebrik anser jag är lite kul. ingen kommer komentera bloggen så lika bra att inte tro nått heller :P
Idag är det den 8 december right? alltså hela 16 dagar kvar till julafton. själv har jag inte inte hunnit köpa julklappar. och jag har inte en aning om vad jag ska köpa heller.

Idag 8 december har jag gjort galet mkt.
Dagen började med att vakna upp sätta mig upp och inse att allt var helt crazy, mitt hår såg ut som ett stort fågelbo! nå iallfall så vare bara att ta borsten och plattången och hoppas på mirakel (a' kasta på mig kläderna och drog till skolan. på skolan väntar angelica :') första timme har vi engelska och vi har redovisning. har jag tänkt på de haha nee. så jag ställer mig i klassrummet, tar ett andetag och börjar babba på fri hand om London. jag missar den viktigaste infon om hur mkt folk som bor där och grejer, men jag berättar istället om min galna resa dit sommare2007
Amen liten och söt ^^ NOT :P

Aja fick allafall G :')
Drog ner till stan träffa teo och en massa annat knas folk :)
Nu sitter jag hemma ska ta och vändra upp till pappa i kylan. Vi hörs mer i morron pussilipuss!

Hitta bild från julen 2008 :')
Godnatt every allstar!

Sulan tells more later...♥

Drar mot stan

sitter hos farmor och ska dra till stan sen jobbar jag på gården, puss påer. <3

snön faller.

har precis vaknat. elr aa nu sitter jag i klassrummet. helt trött och ser ut som jag vettefan. Ska ta och jobba. har en helt engelska uppsats att skriva. uppdaterar hemma hos farmor, efter skolan kanske kastar iväg ett inlägg senare.



Sulan

Can´t speak out!




Irriterad, less och besviken... antar att de ingår i såkallade tonårsbetendet..
sitter i skolan nu och ska snart dra iväg till gården för att ha möte. senare blir de cheyygruppen, sista gången i år, inte så kul men men. Ikväll kommer Teo, lilla teo. Mysa och bara ta de lungt.

kan berätta lite kort om min helg.- har ju inget annat för mig liksom.

Fredagen började med skola. senare träffa man johanna, och vi drog till gården sen drog vi hem till johanna käkade morrotstavar och gurkstavar med dipp :P h3h3h3h. senare vart de film. vi kikade på någon skräckfälm som sög sönder! helt värdelös!!! hahah någon om Spelgar. haha sög iallfall.
Lördagen spenderades först med underbara lilla söta ChristelGripBäääjjjbiii.thihi. vi fixade kläer till dansen och sen så käkade vi lite på Donken, schhhokisar! :') sen tog man liksom b-bussen till lilla brunflo. till sin såkallade poooike :) Käkade f1 med pizza och chillade! tog en sväng till bastin och wiltor.
Söndag en annan hill dag, en mysilipyysar dag :')


Är på västa keff humöret. men de är klart de är jag alltid. (rebeccajagliksomsaknardig) mitt keffbarn :')

Kan uppdatera något senare.


Sulan tells more later.....

TeoJoakimMelin ♥



vi började som vänner, de var liksom svårt att fårstä att de kunde bli mera än vänner. Kärleken som började gro, den fanns de inga tankar på att vi skulle kunna bli tillsammans, nu sitter jag här... med ditt hjärta i min hand. Du är det bästa som har hänt. du får mig att lee i alla lägen. du ger mig kraft. min kärlek till dig är obeskrivlig. jag trodde aldrig att de skulle bli vi två, det trodde säker inte du heller....

Det jag vill säga är att jag älskar dig överallt  annat i världen, 1000000 varv runt jorden och tillbaka. egenligen går de inte att beskriva.
 jag älskar dig!
I love you
Wo Ai Nid

TeoJoakimMelin


Chulliluuu :')

hemma hos teo, ska snart äta och sen ska vi busa med tilda och olivia :'P elr hhah!!!

Idag har jag varit på stan med ChristelGripBeeejjjjbiiii. thihi :'*
vi fixa tröjor till dansen och annant najs, bloggar mera senare i kväll puss :')



Sulan tells more later.

En stjärna från himlen :)

bloggen har miskat i besökare :/ men det hindrar mig inte från att blogga. sitter hemma nu vart i skolan och lek.
sitter nu i vardagsrummet med johanna. hon leker med min rubixcub, jag ahr ont i magen och tror att jag är hungrig :O haha ska snart ta mitt pickopack och dra till johanna sover där i natt. i morgon blir de stan med underbara ChristelGripBeeejjjbii :') hoppas på mindre kyla. vi hörs säkert mer i kväll.

Puss


The speed is killing me.

chaa chaa bloggen, dåligare uppdatering, har pluggat en del så de har bara inte funnit tid att andas ut.
jag har lite saker på mitt hjärta som vill ut så de e bäst att jag kanske släpper ut de...
Jag kör en hiss och diss! :S


jag dissar först !



jävla skit! uscha hatar facebook just nu! grymt berondeframkallande och meningslöst! funkar fanemed inte! hatar de! någon hacke sig in på min facbook och jag kan inte få någon hjälp heller! för de finns ingen som kan via någon hjälpcentral elr nått! ghaa jeffla skit ska fan ta bort min nya jag fick tillbringa måndags efter middagen till att göra!!!! ryskigt less på facebook och hotmail. Hotmail suger lika hårt! man ber om att få återställa sitt lösen! går de neee :S det blir bara en ruta med att man har angett fel hotmail! jag ska fan döda idioten som har kommit på det hära! elr inte döda men ta ett snack med!


andra saken jag tänker dissa är Kyligheten det är så fruktansvärt kallt ute! jag trodde jag skulle dö idag :S

nu till någon trevligare :)


jag hissar att det är snart jul! jag hissar alla underbara känslor och allt!!
Älskae julshopping att ge någon annat nått :') thihi älska julen helt enkelt.

Sen hissar jag Blogg.se  som inte failar med allt. en stjärna till er!


Ska alldeles käka, senare blir de att bara rå plugga. ska skriva en uppsats på engelska så de bara att sätta igång.
men jag måste ta en puse senare i pluggen ca:15 min måste ju kika på julkalendern. haha den e ju så jeffla nicee :P

hoppas att det är lika mkt folk som läser nu även fast att min fb är irrterande fail och har ingenstans att länka den ifrån. snälla hjälp mig att länka.

ha en underbart mysigare kväll och fortsätt läs bloggen. puss puss!

Sulan tells more later....

Love mest e världen!

nu sitter jag i nytvättat hår. ska få ett samtal av min älskade ska föna håret och grejsa!

mina sms inlägg verkar inte komma in :/ hm... aja får uppdatera i morron puss <3