Love ♥

image description
jag tänker på dej och jag älskar att se dig le! du är underbar i mina ögon <3

aldrig dansat som nu


åh efter en helt otrolig helg så är dansen över för i år. nej huva jag får ångest av att bara tänka att de faktiskt inte blir någo mera dans förrän till hösten! helgen har varit upp och ner, ambulans besök i går och dag var det att ge järnet som faktiskt fungerade helt okej! nu är det bara att ta tag i skolan och sen blir det ett skönt långt sommarlov! umgås med alla vänner och verkligen take a chill pill! tack alla för en otrolig helg! dans födelsedagskalas och studenthäng! nu börjar jag räkna ner dagarna till min egen födelsedag och sen är det inte mkt kvar tills livet är fint! hoppas alla haft en bra helg och nu blir det nya tag!
godnatt puss!

mind your manners!


galet skönt väder ute! tog moppen till stan och de var inte de minsta kyligt! 
kvällen spenderas med moa troligen. har ett rum att städa med, fuck that! vill njuta av det underbara vädret! vi hörs fuckers!

torsdagsmorgon.

lång dag, inte alls spännande. solen skiner och detta kan nog bli en bra dag tillslut (: 
har egentligen inte alls så mkt spännade att skriva om men jag lever och det väntas att få bara med min moa senare idag! puss

One2Five-lyssna på dessa fina killar!


alla stunder är livet är värt att spara för en dag kan man vara glad att man upplevde det.

hemma i sägen efter en låång dag, skola stan dans och sedan mera dans fast de var 9ornas bal (; super duper kul var niornas dans! hann även se lovisa som hade sin studentbal idag och gumilde va fin va! attans vad avis jag är på dej ka du veta! Cazandra du var super fin du med!
synd att mobilen var död, annars hade jag tagit egna foton på er! 

godnatt allesammans!

morror on the wall here we are again

gud det känns som en evighet sen jag skrev sist. gud vad sköt de är nu med min nya designe lessnade ganska mkt på den förra! aja vi får se om denna stannar elr om den blir tillfällig! till helgen dansar jag och sen får pussa på min min min! jag är så glad just nu har knappt problem i livet och allt leker! skönt skönt! idag har jag bara varit på stan det som följde med hem var ett par lösögonfransar och ett less humör, vill egentligen sova men ändå inte! kom och kika på uppvisiningen i helgen 70 kr för er under arton! nu ska jag försöka vara så social jag kan på bloggen! me annars följ mig på instagram @sulanflikkan hoppas jag inte tappa alla läsare nu! vi hörs senare puss puss my darlings!



älskade cam bilder!

Klassresa!!

nu har vi precis bosatt oss i kålltorpsskolan, i självaste götlaborg tåget hit tog oss hela 12 timmar. trötta men taggade! Imorgon blir det Liseberg! Weeeiiii


som vanligt blir det aldrig som man tänkt sig...



image description
jag tänker över hur allt kan bli såhär, man tänker och visar varandra sidor som man verkligen fastnar för, man ser ett litet hopp där bakom den andras leende, kanske det är de man söker, eller är det bara något annat, jag kände att de inte var som det skulle men jag vill inte inse de för du var han jag verkligen leta efter, han jag verkligen kände att jag skulle kunna starta ett nytt kapitel med, men de slutade precis som det förra kapitlet bara de att vi han aldrig starta ett innan slutet kom... men nu är det bara acceptera de och bearbeta bort de jag skapat, då det handlar om kärlek så trapar jag fan alltid snett, snesprång, du ska veta att jag kämpade jag försökte.....


bp

tänker på dej jämt för du är så underbar ♥

Tisdag, dans idag äntligen! har väntat i tre hela veckor! dansa! rätt skönt schema idag, fint väder, allt verkar bra idag (: inte så lång skoldag! vi hörs senare (:

måndag 7 maj (:

sitter färdig för skolan en timme tidigare än vad jag behöver. hm... vad är felet med mig idag då? :P nejdå men jag ska göra lite extra saker innan det blir färd till skolan för mig, skola för mig idag som sagt, efter skolan får man hoppas och hoppas att jag får göra någe kul, vi hörs senare idag puss på er!

turn the world upside down.



så hära känner jag mig just nu. inte alls kul...

dagen tillbringas i sängen, orkar inte ta mig någonannstans. vi hörs väl något idag. kram

alltid lika glad!

Hemlig berundrare om min fredag och det som kallas lördag.:
Såg dig på vallborg, grymt fin <3 skriv ditt nummer!

tack så mkt skriv till mig på fb istället så kan vi se vad du får (:

min fredag och det som kallas lördag.

min fredag var rätt o intressant alltså var det därför jag inte skrev någe :P

jag låg på sjukhuset hela dagen från 8:00 till 22:45. fick en massa besök. kom hem åt popcorn och somnade.

idag har jag tagit mig en prommis och har vaknat stört folk med sms och käkat. ska snart sova igen, jag vet inte vad jag ska göra idag exakt men jag tror jag ska träffa tanya och sen simon hoppas jag!  ska nog ta och sova en sväng  nu för jag är så jävla trött. kanske drar i väg och solar någonstans. det finns möjligheter. ska nog köpa någon kräm. ska fråga mamma om hon ska ut och åka, kram på er och jag kan tyvärr inte smsa eftersom dom är slut. puss!

you sad to me that you would love me to the end.

varit hemma idag, har haft så ont i ryggen och magen har även varit lite yr, har precis duschat och ska nog bara ta det lugnt idag, orkar inte så mkt även fast det har börjat släppa med ont i ryggen osv. i morgon blir det sjukhuset. hoppas de går bra! är jätte orolig men det ska nog fixa sig.

den stora mysiga neff tröjan ♥

jag vet att jag har sveriges sämsta uppdate men jag har lite att skylla på, min vecka blir kort, två skoldagar, fredag blir jag inlagd på sjukhuset för ett litet ingrep som dock är privat som jag inte kommer gå ut med på bloggen. just nu sitter jag hemma i den stora neff tröjan och äter paj, haha den vart för ful att ens visa på bild.
imorgon börjar jag dagen med att göra nationella provet i matte tror jag. åh säger jag bara önska mig lycka till, jag är körd! hejdå gymnasiet :'( slutar tidigt i morgon så faktiskt kan bli jävligt skönt, men ska nog hitta sängen någon gång så jag orkar upp. godnatt på er!