vakna med the voice



idag är det torsdag,  trött och fruktansvärt ont i kroppen, hoppas på en bätre dag, vi hörs

จริงๆคุณสามารถได้กลายเป็นส่วนหนึ่งของฉันถ้าคุณต้องการ ...



ผมชอบคุณ
มาก แต่ไม่ได้เปลี่ยนแปลงสิ่งที่คุณทำฉันเกลียดเหล่านั้นและฉันดำเนินการที่คุณไม่สามารถวางสำหรับฉัน แต่โปรดลองหยุดถ้าคุณต้องการบางสิ่งบางอย่างร้ายแรงที่ฉันต้องการจะเป็นส่วนหนึ่งของคุณ . ฉันหวังว่าคุณเข้าใจ แต่ถ้าเป็นชีวิตของคุณและคุณไม่ต้องการให้มีการเปลี่ยนแปลงแบบนั้น ... ยับยั้งยาก ยากสำหรับฉันฉันไม่ต้องการที่จะยอมรับมัน แต่ฉันมีพอถ้าผมจะได้รับโอกาส


jag vill det hära.

På estan

Ny sitter vi estan helt tok mätt och snart dör vi! Super go mat


Fredag hoe's

Sitter i skolan nu och ska göra någon so grej, sover i Brunflo i kväll mysigt stan efter skolan och sista lektionen blev håltimme skönt! Är ni Istan släng iväg ett sms så kan vi ses puss!


you can meet me in sky!

åh jag fryser fötterena av mig det är så jävla kallt. jag tror jag avlider, ska snart ta en dusch och sen film och lite biologi läsande, idag var det nationella och det gick väl sådära. fattar inte ett piss av engelska men aja! fick sluta 1½ timme tidigare idag för att man fick läraren att låta oss plugga hemma oh yes!  fick en även en fin komentar! 

Anonym om hey hoe let´s go...:
hej natalie! jag tycker du är grymt fin hur blir du det egentligen? :) ♥

tack så mycket åh jag är bara mig själv, jag anväder lite smink och plattar håret mera än så äre inte! jag antar att jag får tacka min mamma för uteseedet
jag blir så glad av såna här komentarer.

men nästa gång kan du väl komentera med namn så man får veta vem du är(:

åh ni läsare är så otroligt goa ni! jag blir alltid lika glad! 


Puss!

time to break the ice

Sofia om stupid hoe.:
Hej,måste bara säga att denna person som säger att du är dålig på att sjunga m.m kan ju ta och hänga sig,du är asduktig på att sjunga,jag är nog inte den enda som tycker det (:

tack så himla mycket. alltså tjejen som skrev det måste ju ha sjukt dåligt självfötroende.


sitter hemma hos terese och ska nog stanna här och kolla BB. senare inatt ska jag nog sova det låter bra, är så attans sjuk. huvaligen. i morgon åkter jag till brunlo efter skolan.

I skolan

Jag är så jävla sjuk och jag mår apa, men ska till stan sen ändå och försöka klara dagen, hoppas på att de ska bli bättre med hostan vi hörs sen puss


ap hosta! häng dej i en gran!

jag gillar att jag har börjat använda ordet apa till allt tex: apkallt apvarmt apjobbigt, apdamp haha söta jag dåra! :O
funderar stark på att tvätta bort sminket och krypa ner i sängen och titta änu en gång på nalle puh. älska! 
men vill inte somna heller... hemligt. dumma hosta dumma allt med förskyling. vi hörs i morgon godnatt

stupid hoe.

Sara Karlsson om ??? fråga på nu ????:
Hur känns de att bo så många i en familj?    det är underbart tycker det är synd om barn som inte har några syskon

Har du näsa alltid vara lika konstig? jag tycker inte min näsa är konstig de kanske inte är den finaste men jag har den och jag är nöjd med den

Hur kan du vara så jobbig? det är väl du själv som måste avgöra om jag är jobbig elr inte? jag är mig själv och jag tänker inte ändra på mig. gilla mig för den jag är elr fuck off!

Hur kan du vara så dålig att sjunga? jag sjunger för att jag älskar de jag har aldrig tyckt själv att jag är värsta sångerskan och jag vill inte att folk ska tycka de heller. om du tycker jag är dålig på att sjunga lyssna inte då?

Du har tråkig klädstil varför har du det? tråkig klästil?? äre för att jag inte följer modet med silver rör runt halsen och värsta retro kläderna? jag har på mig vad jag trivs i och skiter fullständigt i vad andra tycker om min klästil

Hur står du ut med dig själv? ställer nästan fråga till dej.. du har just skämt bort dej igenom att skriva dessa frågr på min blogg. och hur orkar du lägga tid på att försöka trycka ner något via internet?! hur jag står ut med mig själv? jag är mig själv och ingen annan och jag har inga problem med att vara jag.

Hur kan du vara så dålig i skolan? hur menar du med dålig i skolan? jag gör mitt bästa och G räcker i mina ögon, självklart blir jag glad för högre betyg men jag tycker man ska sköta skolan efter egenförmåga och inte efter sina föräldrars krav och andras åsikter. 


ja, som sagt dessa sett att försöka få mig må dålgit är det mest skratt retande jag kan se, tycker det är patetiskt och det visar att denna "sarakarlsson" är osäker människa. jag älskar mitt liv och jag lever mitt liv efter mina egna regler och vägar kan man inte acceptera mig som jag är så är jag inget för dej. avundsjuka brukas de kallas då man ger sig på personer på detta sett. lilla gumman skaffa dej ett ordentlg liv och börja öppna käften. har du åskiter om personer säg det face2face och inte på internet. 






sätter punkt, vänder blad och går vidare.





förlåt för dålig uppdatering men jag har inte haft någon ork. jag har inte haft något att skriva heller, men nu är jag tillbaka och sugen på att blogga! efter en aplång skoldag så har jag krypit ner i sängen och kikar på nallepuh's nya film. den är super söt, och faktiskt rätt rolig film.. skulle gått på bio ikväll menn så vart de inte så de får väl bli någon annan gång. får väl ligga hemma kväll då. vi hörs senare ! 
Puss!!

Snyggi

Tänkte ta lite händ för att du dissa mig igår


a whole new world.

sitter hemma nu med moa och väntar på max, ska senare iväg och köpa skor, sen äta vårjullar! (:

var på djungel huset igår med mina småsyskon med moa och max och dom var rätt slut efter de, avslutade kvällen med isac (:

Be on your one ....

Jag känner mig ensam. Jag har varit ensam, och varit själv jag har kunnat leva, men nu känns det kört, jag älskar dej så jävla! Du finns i mina tankar hela tiden och jag kan inte släppa dej. Du var mitt allt hela min värld jag skulle aldrig byta ut dej mot något, du var mon värld, jag vill ditt alldeles egen bästa så jag antar att om jag älskar dej så måste jag nog låta dej gå....


I can't no more.



??? fråga på nu ????


jag kämpar sliter och svettas. när jag går ner

emmaarvidsson om För mitt hjärta:
hej, tänkte bara säga gud vad du är fin natalie! (:

tack så himla mycket, såna hära komentarer gör mig alltid lika glad!


idag är det påskdagen och det är lika med söndag, alltså en rätt dryg dag. men aja ska till farmor idag och käka middag sen ska jag nog ta bussen till brunflo. har sett att moa har bloggrepe mig igen och det var något jag behövde jag har inte träffa moa på två dagar med idag och de är jobbigt ska ni veta :/ haha! ska nog ta och kasta in en liten frågestund nu på engång! jag avslutar den på onsdag! så nu har ni tre dagar att fråga exakt vad nui vill om mig! vi hörs senare puss!

Älskar dig

Glad påsk min älskade Natalie, de har nu gått en hel dag utan dig vet inte hur vi klarar oss? :o aja vi får kompensera med något senare, hej då Natalieee :)<3

//moouuww


För mitt hjärta

Jag sitter hos Moa nu och tittar på då hon skriver Sin uppsats, trött är jag men jag var tvungen att träffa Moa innan jag somnade för att jag skullen kunna sova gott i natt,


instagram @ sulanflikkan.

Sofia om du finns bara i min fantasi nu mera.:
En liten fråga bara,har du och Linus gjort slut? :/

jag och linus gjorde slut för ungefär två månader sen, väldigt jobbigt och det är något som fortfarande har med mig i hjärtart. väldigt svårt att släppa något efter nästan ett helt år. men det ska nog bli bra en dag. inte i morgon men snart.


äntligen lov säger jag bara! så skönt att få vara lite fri. kvällen börjar med att åka till farmor som fyller år sedan så blir de något kul iallfall. haft en mysig dag på både skolan och på stan och jag är så extremt glad för en sak som jag ej kan berätta. men jag ska iallfall få uppleva något otroligt!
puss på er alla blogg läsare och hoppas alla får en glad påsk! och kolla extra efter så ni inte fått besök av påsk haren!



hey hoe let´s go...


onsdag, så jäkla skönt med lov i morgon. resten av dagen så blir jag nog instängd på mitt rum orkar inte någe annat... dagen har gått snabbt och det har vari rätt tråkigt...

chingaling. jo juste... instagram @sulanflikkan ;)

You set My heart on fire


tisdag och solen skiner. me like

sitter i datasalen på skolan och skriver klart min svenska. idag blir det att träffa min älskade amanda och sen ska jag dansa, åh dansa! vad jag har saknat det! det har bara gått 4 dagar men de är alldeles för mkt..

ganska dålig start på morgon men de hoppas jag blir bättre med dagen. hoppas alla får en bra tisdag de får jag iallfall!

du finns bara i min fantasi nu mera.


det finns så många prinsses sagor, men jag tror att min kan vara den bästa.
alla sagor har sina sista kapitel men vi hade precis bara börjat. jag trodde aldirg att saga skulle sluta nu utan vara livslång. jag hade fel, men som en del av författar skapet hoppas jag att min andra patner hittar sina känslor och för en uppföljare. jag skulle aldirg sluta skriva, jag skulle göra den tiotusentals sidor lång och miljoner ord skulle finnas med, och dom skulle bara förklara hur mycket jag älskar dej... tyvärr så slutade sagan med en ofärdigt kapitel som kunde blivit längre. men man måste vara två en kärleksaga....


jag kan inte släppa mina tankar ifrån dej bejbi

du är min min min och jag din din din


dear monday fuck you!

åh jag orkar inte med skolan, längsta dagen på måndag hur tänker man... aja men de är bara att bita ihop efter skolan vet jag att de inte blir så mycker mera än sängen, elr iallafll att plugga lite men se sova tidigt ikväll! vi hörs senare puss
Håll koll på mina mobil inlägg dom brukar dyka upp ett par gånger om dagen !

utan er skulle jag inte klara det hära...


mina älskade vänner. utan er skulle jag aldrig klara mig. jag älskar er så obekrivligt mycket ni är dom verkligen två bästa vännerna jag haft. jag skulle aldrig byta ut er två mot något. så många tårar som ni torkat, så många skatt jag fått dela med er två. åh jag skulle kunna skriva en hel bok om hur mycket jag älskar er två. utan er skulle jag känna mig så ensam.. mer än vad jag gjort nu ett tag. ni är dom sått fått mig le även fast de varit tungt och ni som fått mig skratta även fast de gjort ont. jag kommer aldrig kunna tacka er, om jag kunde så skulle jag ger allt i världen! jag är så glad att jag fick lära känna er, att jag verkligen fick chansen att träffa jordens bästa människor. tjejer jag älskar er verkligen. mina änglar utan er skulle inte livet vara desamma.

Amanda Macknow och Moa Gillberg jag älskar er ♥

I Bilen med max och Moa

Sitter I Bilen och ska till lugnvik :) var nyss på ica maxi och hittade haft en mysig lördags kväll i brunflo, vet inte vad som kommer hända men något annorlunda som vanligt ;)


Du är vacker som du är

Hej Natalie jag Älskar dig! Vi ska svulla fett sen bara så du vet, puss och kram, och nyp i stjärten //moouuww