lost in this world...

mysig eftermiddag med amanda , fika på thörnes och sen en sväng upp till lillänge som slutade på alla konstiga sett hahah! sen vart kvällen avrudad med moa... mysigare dag. hoppas på finare väder och en mysig dag i morgon med! 

det är super kallt på mitt rum och snart tror jag att jag försvinner igenom marken för att de är så kallt! uscha.

godnatt alla underbara läsare!

alltså åh jag älskar william spetz!!



alltså fyfan vad du är underbar!

stunder då allt var bra

är du tillsammans med linus eller inte?
och, hur träffades ni? :)

en liten fråga. och jag och linus har gjort en paus, slut kanske man kan kalla de men vi pratar som vi alltid gjort och vi ska träffas och prata och så, vi kommer snart ta upp vårat förhållade igen.
vi träffades på brunflo bussen 110:an det fanns bara ett säta ledigt och de var precis brevid han, <3


fredag åh vad skönt ska snart till skolan och sen blir de någe rolgit. hoppas jag!

vi hörs senare idag!

en sak ni inte visste om mej ;)

jag älskar donken mat, jag älskar dej, alla säger att donken och smutsig och äcklig men jag kan säga att under alla år jag ätit där har de aldrig varit någe fel på maten! (:

kolla dessa gosaker!





mums mums, gud så gott! detta kanske inte var någon hemlis för mina närmsta vänner som får dras med mitt paj beroende men iallfall det finns så mycker fler goheter!

i skolan..


det ända jag tänker på är denna goda underbara paj! jag kan inte släppa tankarna ifrån den, nu måste ni tro att jag blir typ bloggrape't men nej nej nej jag älskar donkens paj och det är de jag lever för just nu!

idag blir det en låång skoldag med plugg och drygheter, ikväll lär jag väl antagligen plugga lite och sen ska jag nog träffa min älskade vän moa.

puss!


i mina tankar (:


sitter i sängen som vanligt. haha har nyss varit hos moouue med max och anna en sväg och kolla på BB
vi har även varit ute och åkt bil och ätit paaj! mys mys! måste bara på peka att "blogg hannah" i BB är nog det roligaste jag sett hon gör BB så otrolig awesome för hon är så frutansvärt dum så de är kul :P
GO marchel! (stavnig) 

godnatt alla mina fans ! ;)

onsdag eftermiddag med kiwi och plugg (:



sitter just nu i sängen och ska plugga lite och även äta alla mina kiwis. mums!
ska även ta en liten power nap, är fruktansvärt trött ikväll blir de BB sen täcke på, måste verklige spara min energi eftersom i morgon är det en lååång plugg dag med en massa skola... 

vi hörs, puss!

på natten då ingen ser så sitter jag vid fönstret och blickar ut över stadens alla ljus,

allt är bara knas, jag har fått uppleva drygt 73 timmar utan dej i mitt liv. och jag kan säga att de räcker för att jag ska förstå att detta är inte hållbart, jag tänker på dej mer än förr. och jag känder hur hjärtats sår bara blir djupare och djupare. som jag alltid sagt utan dej är jag verkligen inget eller ingen och det är sant. i morgon kommer allt var lika grått och allt kommer vara livlöst, jag skrattar men gör jag verkligen de med glädje? skrattar jag för att jag är glad elr gör jag de för att hänga med. jag har det dära leedet som säger "hej jag är ledsen ta hand om mig" fast jag egentilgen inte vill för att jag hatar då folk tycker synd om mej för det finns så mycket annat att tycka synd om. åh.. blir bara rädd och undrar om denna mardröm kommer ta slut någon gång jag vill bara leva med dej bara med dej fattar du de?!  alltså alla minnen alla stunder vart har dom tagit vägen?


emo text och jag blir bara mer och mer deppig. jag vill bara säga en sak-

jag är lycklig med dej! du är ljuset på min himel och du förgyller mina dagar med din röst och ditt leende. 
jag älskar dej linus

i mina stunder,

sitter i min säng och kollar big brohter. jag är helt slut efter dansen och skolan, önskade att jag fick sällskap i sängen så jag kunde sova bättre. men.

iallafall idag mår jag ganska okej, och jag har tagit hem allt plugg så nu kör vi! 

godnatt

i min säng.

har precis kollat klart på big brother varit ut med hundarna och äntligen får huvudet slå mot kudden.
i morgon ska jag dansa och plugga till kemi provet och so och svenska (: sen blir det att kanske träffa moa lite, hoppas på en bättre dag. 

godnatt

måndag tjugonde februari

jag fixade inte min blogg pause, jag behöver blogga.
min dag har inte varit någe speciell, bara kaos. jag har varit en stund i skolan och så. men det är allt annars har jag varit hemma och tagit det lungt, ska nog sova snart,.

vi hörs.

blogg pause

på grund av mitt mående tar jag en blogg pause. vi hörs hoppas ni förstår...

ai se eu te pego

torsdag, och sista dagen för mig i skolan, skönt! ledig i morgon!
ikväll är det furuparken och det kommer bli super!

hoppas alla får en bra torsdag!

form your body to mine...


fruktansvärt gammal bild på mig.

idag har jag hunnit med en kebab med rebecca. träffa min älskling och gett han världens mysigaste alla hjärtansdag present enligt mig själv. sen hunnit fixat kläderna till modevisningen på fredag! sen dansat, sen har jag även varit med hem till rebecca och rahim och myst! haha (:

ska ta en snbbdusch nu sen sova, trött som bara den godnatt!

tisdag 14 februari - alla hjärtans dag.

glad alla hjärtans dag allesammans! drar snart till GB och sen så ner till stan för att träna! kram vi hörs senare idag!

Puss


måndag 13 februari 2012

måndag ja! idag var det första dagen på tillsammans veckan! wihooo! fett skojj med tillsammans veckan faktiskt helt schema brytande så man slippar alla astråkiga lååånga lektioner! I morgon åker jag till GB och sitter där hela dagen. Dagen har varit kul och rätt så lung, tjocka mig på doken och nu väntar tvättstugan och sedan duschen men inte minst sängen! hoppas alla haft en bra måndag.

p.s i morgon är det alla hjärtans dag! ♥

The weekend call♥


åh äntligen fredag! så jäkla skönt med fredag! idag blir jag nog på gården och i morgon åker jag till min älskling linus! weeei. önskar att tiden kunde gå snabbare (; vad som händer idag, jag spelar in låten med princen och görda (: sen träffar jag min underbara rebecca med karin och amanda (: super fin fredag!

uppdaterar senare i dag kram!

Vi skriver ifrån soffan, älskling och jag


Ligger isoffan hos min älskling, vi ßer någon skit konstig film, dagen har varit bra, träffade Ebba en snabbis idag medans jag väntade på Linus, fick med mig byxor hem som måste bytas, fml .

oscars fail!

idag ska jag införa en ny sak i min blogg jag har en vän i min klass som är fruktansvärt klantigt, oscar (:
och nu ska jag skriva varje gång han gör någe fail i skolan hoppas alla njuter av att läsa han roliga äventyr!

onsdag 8 februari



god morgon alla fina underbara! kollande på min statestik och gud vad glad jag blir! fortsätt så här (:
dagen blir en kort skol dag. sen träffa min älskling! det blir min dag!

hoppas alla får en skön tisdag!

puss

we found love.


oj vilken dag!

nationella och dans och en sväng med underbara rebecca på stan. gården och sendan hem i kyla.
dagen har varit jättefin och jag har bara ett moment kvar innan jag ska sova och de är att ta en varm dusch! underbara uppfinning! i morgon får jag en kort skoldag och en underbar eftermiddag/kväll men min älskling!

oj. just de. vill bara säga till den som skrev förlåt komentaren kan skriva till mig på facebook. tycker att du kan ta och visa vem du nu är innan jag kan acceptera något.

godnatt

på fritidsgården (:



nu sitter jag på gården med elin och erika (: dansen gick så dära och dagen har varit fin fin, knöla kebab med rebecca och nationella gick utmärkt (:  kvällen spenderas på gården och i morgon träffar jag linus (:


äkta kärlek varar föralltid.♥

11 månader med världens bästa linus berglund. älskar dej ♥

det finaste jag någonsin fått ♥

omoget och meningslöst.

Anonym om underbara ting i livet.:
Jag håller helt med föregående talare! Du anar inte hur stort ansvar det är att vara gudmor! Det är ett barn vi snackar om, inte en jävla leksak!
Du ska vara en mamma för barnet om något händer föräldrarna. Det kommer du aldrig klara.
För att vara gudmor måste först och främst barnet döpas och även den blivande gudmor/gudfar måste vara döpt. Jag vet inte om du är döpt eller inte, men för att bli gudmor måste du vara döpt. Dessutom ingår gudmor i den kristna tro. Och Rahim är väl inte kristen?
06 Februari, 21:45  
  Anonym om underbara ting i livet.:

På din facebook har du skrivit "snart kommer vår lilla prins"... För det första så är det inte "vår lilla prins" det är Rebeccas och Rahims.. Fatta.
För det andra så måste du väl fatta vad en roll som gudmor innebär? En gudmor är inte bara en titel... en gudmor ska ha bra ekonomi, bra ansvar och vara en förebild och ha bra inflytande... Du fyller inte någon av dem kraven. Du har inte bra ekonomi med tanke på din ålder, (det är inte inte föräldrars pengar som räknas,, utan DINA), du tar inte bra ansvar, eller har bra inflytande eftersom du inte ens klarar av skolan som kräver mycket ansvar. Du är långt ifrån kraven för en gudmor.. Tänk på det. Dessutom så kanske du ska snacka med Rahim och Rebecca och för barnets bästa INTE bli gudmor.


svar: jag tycker att ni som skriver detta kan ta och ringa mig och förklara varför ni har dessa åsikter om mig, rahim och rebecca skulle aldrig välja mig om det inte vore för att de kunde se dessa påstående krav i mig elr hur? och jag förstår inte varför ens skolan kommer på tal. du som skrev det vad vet du om min skolgång? jag tycker att ni är fruktansvärt omogna som inte ens kan stå upp och ens skriva era namn. och jo det är "VÅR" prins. tyvärr inte eran så ledsen. jag kommer alltid finnas för barnet och allt handlar inte om pengar! och om det skulle hända rebecca och rahim nått så står inte jag i första hand utan de gör deras föräldrar, gudföräldrar som ni menar är en gammal kristen sak som inte ens någon följder, och det är rebeccas och rahims egna val hur mycket "ansvar" det vill lägga på mig. och vad har det med om rahim är kristen elr inte? det är väl hans val att döpa barnet i kristen kyrka. vem fan nämner sig som kristen i dagens samhälle? och jag kan berätta att jag är döpt och även konfimerad! era åsikter tar ni er ingenstans på. jag kommer bli gudmor oavsett era åsikter och tankar. har ni fortfarande problem med detta så ta kontakt med mig på facebook, eftersom de verkar som att jag har er där tyvärr. våga stå upp för vad ni tycker!


underbara ting i livet.


som det framgått på facebook så ska jag bli gudmor till mina kära vänners söta son som kommer komma i slutet av maj. fruktansvärt kul och en stort hedersuppdrag!  idag fick jag ett mms med en sådan bild i, ultraljuds bilden på min blivande gudsom! (:

idag är det måndag och en ny start med nya möjligheter. kommande vecka kommer se ut som så att jag har två nationella prov, träning och sen i morgon händer något alldeles underbart! men de får ni reda på i morgon. kvällen spenderas med moa och pepp till imorgon. hoppas att jag kan sova i kväll bara. städa rummet ligger rätt så högt på göra listan iallfall. vi hörs sen

Puss

ostädat rum och tvätt... fan.


min fina mobil.. 
mitt rum, det finns som sagt inte någon förklaring. tvätta måste jag göra nu för hand (: weeei!
jag tror jag börjar bli sjuk, men jag måste hålla mig i form för helgen och för fikan med bebis och föräldrar till mitt underbara gudbarn! helgen blir till att träffa tillda och teo. sen att vara och mysa hemma i brunflo med min älskade underbara! kan bli klent med uppdateringar men de får helt enkelt blå så! puss puss. vi hörs i morgon 

godnatt


stand on your one...


mysigt underbart i brunflo fiick iväg lite gamla kläder och i morgon är det torsdag låååång skoldag. suck.. men det går nog (: trött som bara den så nu blir det snabba tag med alla tjejgrejer och sen pang i sääng! 

godnatt hoppas alla haft en bra onsdag!

du kan säga att du älskar mig men du ska menade de, annars är det bara tomma ord. du ska veta att de sårar.


ska snart åka iväg till brunflo och träffa min älskling. ska även träffa tilda en snabbis... upddaterar då jag är hemma puss.