söndagar och mera söndagar.

ligger hemma hos simon och krålar mig om kring i sängen och har dunder ont. jävla mensvärk! försöker fokusera på tv det är maraton på 112 på liv och död och det är ju ganska kul att titta på!! (:
middag på bylla ikväll fett!

håll lite extra koll på mina mobila inlägg puss!!!

I will kick your as bitch

mina nya älsklingar


just nu




färgar håret!

trött som ett jävla as



trött som ett jävla as sitter i skolan och vill hem när sova !

morgon trafik

sitter på bussen påväg emot skolan jag är super trött, bussen är full, ska dansa i dag om orken håller kort och ointressant inlägg


5månader












frukost på sängen

är han inte allt för go min älskling. kommer upp mod frukost på sängen! den månader firar vi idag !


just nu lördagskväll tårtbak!!!






STORstädning!

nu blir det förändringar och städning på G





vad gör ni på en lördag?

Nov. 16, 2012




idrott

just nu!




torsdag

sitter på bussen på väg hem och längtar efter mat, dagen har varit riktigt bra, började 12.20 och slutade 14.45 underbart! ikväll väntar ett gården besök och en tidig kväll i säng. älskling var även i salongen idag och blev klippt och rullade permanent :-) haha


just nu

permanenttävling!!!!




morgontrött på tvåans linje

somnade alldeles för sent igår och på priset av allt hamnar självklart en jävla småbarns klass på bussen! fattar absolut inte hus man orkar. glad att de finns hörlurar, blir en ganska lång dag idag och jag hoppas att jag inte blir allt för trött. vi hörs senare!

eftermiddagsmys!

har haft världens mysigaste eftermiddag med min käraste vän rebecca och min lilla gudson elias. en fika så stan och sen en tripp till lillänge. nu ska jag snart laga mat och efter det tar jag bussen ner till stan för att träna !


frulle på tisdag!

frukost, mycket mycket gott! skola strax och sen efteråt blir hem fort sy och sen äta och dra ner mot stan!

jag provar mobil blogga!




Måndagstrött.

alldeles ska jag strax sova, ska bara göra dom sista grejerna innan sen blir det sägen. dagen vart inte riktigt som planerad men ändå helt perfekt, tog en väldig snabbis på stan med min älskling senare hem för att tillaga middag. kycklingklubbor och nudlar. fyndig om jag får säga det själv. i morgon är det tisdag och det är alldeles för mkt som ska göras. hem och börja sy och sedan iväg ner mot stan för att dansa tre timmar, tror veckan kan bli välidgt bra iallfall. och har jag tur så lämnar jag och min älskade stan för en trip mot handsjöbyn, utan mobiler och utan internet, bara vi två ute i handlakevillage kan det bli bättre?

godnatt

fick även veta idag att jag faktiskt helt säkert ska få gå med min älskade på balen till våren!! happy happy!

Dance with every heartbet,


söndag 11 november

gud förlåt för så dålig uppdatering hade modevisningen igår och det var fullt upp hela dagen. idag har jag bara myst med min käraste, och tog en sväng på kvarterskrogen. just nu sitter jag och planerar min vecka och ska alldeles strax börja röra mig emot sängen. tidig kväll ikväll är så trött.

godnatt

fruktansvärt ont och galet tanksprid!

permanetrullning, nja det är absolut ingen höjdare! tycker helt ärligt att de var för jävla ap tråkigt! men visst allt kan inte vara kul! en snabbis ner på stan och sedan hem! nu väntaste mat och sedan förblir kvällen på gråden. tidig kväll för mig ikväll.

kommer kasta in ett litet tips sen! puss

109:an

sitter på bussen på väg till skolan. det är rätt fint väder idag måste jag säga! detta kan nog bli en riktigt bra dag! mera provning til modevisningen och lite sista fix! åh är grymt pepp!
vi hörs senare puss!

ensam en onsdagskväll

en väldigt lång dag, men helt okej. först prov och sedan fix till modevsiningen på skolan sedan även tre timmar med permanetrullande... det fick mig galen haha! dundersvårt.
sitter just nu och kollar på stalkers på tv3. En ny serie om människor som förföljer andra, ganska sjukt faktiskt...

saknar min älskade just nu. vill bara att han ska komma hem!

onsdag,

nu är det dax att kila iväg till bussen ikväll stannar jag hos min älskling! börjar sent i morgon..
blir en lång dag idag och sen ner på stan och prova en massa massa kläder till mode visningen! (:

samlar vuxenpoäng som en gud!

sitter på dawes nu och kollar igenom mina danser eftersom jag inte kan vara med p.g.a plugg och förskylning, och bara för att klaga lite mera ska jag säga att jag har ont i kroppen med :P haha!
Idag var jag iväg och provade kläder till modevisningen som är på lördag. wiiioopee! iallafall har jag idag skaffat mig ett bonuskort på apoteket! det kallar jag vuxenpoämg, ska även lämna in anmälan til ica!! haha jag börjar ju bli gammal. ska strax ta bussen hem och dirket ta mig in i duschen och sedan till sängen nu är det marsch pannkaka i säng för jag är som en levande zombie!

gud,, godnatt!

marmelad och någon annorlunda oboy...

Jaha då vart det dax igen, skolan! drar på mig mys kofta och raggsockar.. Ett tips ni inte ska göra är att köpa icas "oboy" smakar inte alls som vanlig.. besviken. men den var ju trots allt billgare. och kallades även chokladdryck... :P hahh!
senare blir det att dansa.


vi hörs senare!

måndag, gud vad trött jag är!


Nej huva vad trött jag är! tog en sväng iväg till ica innan jag äntligen hittade sängen. sitter nu  i sängen och kollar något program på fyran som följer president valet i USA. och jag hoppas Barack vinner! för den andra verkar inte riktigt alla bestick i lådan. i morgon blir det en massa dans och provning av kläder till modevisningen... 

första natten på flera dagar utan min älskling, känns så tomt.. 
godnatt 

propp fylld med vitaminer!

gud säger jag bara helt proppfylld med en massa frukt, dunder gott!
nu är det dax för att tänka på att hitta kudden för det är ju faktiskt slut på lov i morgon... inte alls pepp inte någonstans,

godnatt

Allt är bara kaos här på bloggen!

Gud det känns som en evighet sen jag var här och skrev, antar att de var det oxå som ni ser så har jag ingen header och jag har ingen aning hur jag ska få till det för inget vill fungera! näst in till inget kul har hänt sen jag skrev sist men jag har varit på min första tävling för tävlings dansen igår! i sundsvall/timrå. Vi fick dansa redan i direkt final och jag antar att vi var så där lagomt bra eftersom vi inte kom längre :P Men det viktigast av allt var att vi hade kul (: tycker jag iallfall! I kväll och senare idag ska jag bara ta det lungt och mysa med min älskade, vi funderar att lyxa till det med en liten fruktsallad senare ikväll!
men självkart så finns det lite syslor med jag måste göra..
Puss!