sätter punkt, vänder blad och går vidare.



johan alander, tack för musiken! 
du gav mig de absolut bästa minnet ifrån yran 2011! 

hemma har ätit och fikat. och hunnit lyssna på punkt minst 1 ggr. förälskad.
ska städa rummet och sen blir det desperate housewiwe. ska försöka få jul fint på rummet. 

puss

för att må (:



sitter i skolan, trött och har mittbena för omväxlingens skull (;
idag blir de att dansa och sen blir de hem och städa! sova och desperate! weei!
imorgon ska jag träffa min älskling! brunflo hehe (:

puss å kram ses väl snart!

if I lose you, I lose all I got...


har precis bestämt mig vad jag ska köpa till linus i julklapp och de måste nog vara de bästa! hih, nu har jag fått en julstjärna uppsatt på rummet, och inser att tiden har gått väldigt fort! nyss var de yran och nu tre veckor kvar till jul! åh vad jag vill ha jul nu!!!! saknar älsk, 


städa rummet sen sängen soft!
godnatt

Erik Jonsson såg mig i tidningen (:


glömde skriva men, var på en rapp grej i helgen med oljudet (: grymaste jag gjort fan!

28 november tvåtusenelva!


Saknar!

bytte mobil med min underbara prins, ville verkligen pröva att använda en tuoch! idag blir det en sväng in till staden och kollar på en julklapp till min älskling! jag vet nästan exakt vad jag ska köpa, tror han kommer bli otrolgit glad! måste bara få i ihop pengarna, ska nog kanske bli en utförsäljning av mina kläder, boka bord på loppis? åh... stan efter skolan. puss

Ämänäd

riktigt speciell tjej !! :)
// natalie !

GÄST INLÄGG !!!!!!

TJATJA BLOGGEN !!
amanda här ! :)
jag och natalie är är hemma hos mig och ska snart upp till ica maxi och köpa koooola ! hon ska ju fan sova här inatt !
A W E S O M E !
vi ska även sy våra dans kläder ! 100 spänn på att dom kommer bli fail ! :)
just nu sitter jag i natalies knä medan hon prata med Linus . Tydligen har han och Max och nån Marcus kollar på nya breaking dawn och gråtig jätte mycke :) lite roligt tycker jag eftersom dom går i min klass.
men nu ska jag och Natalie gå till ica maxi.




HEJDÅ <3

bitch please, my phone battery last longer than your relationships

var bara tvungen att låna matildas status på fb till kvällens rubrik, på något sätt finns de ju sanning i dedära haha :P

kvällen spenderades med amanda på stan, de var kvälls öppet. dock fanns de inget itresant på de affärer man hade trott de skulle vaara de på. tex gina... men de var en tröja jag verkligen fastnade för och de var denna skönhet!




köpte även ett vitt linne och en ny BH men de var nog inte alls så intresant!
imorgon är de fredag och de blir nog en kväll hemma, ska sy amandas klänning och göra jul mys på rummet! åh yes! snart är de advent!!! och idag är de även en månad kvar till jul...

godnatt!

det finns dagar som jag tänker mer henne än på dej

försovit mig great! har inget att ha på mig dagen börjar ju bra.... not!

Uppdaterar du jag kommer hem

läs mina mobil uppladdningar!!!

stand on there by myself




hej förlåt för en dålig update men jag fick hemska besvär i förrgår som gjorde att jag vart på sjukhuset nest in till hela dagen. nu mår jag bra men jag är fortfarande rädd för smärtorna och andnings problem. Idag är de onsdag och idag har jag varit på gynasieskolorna för att kolla ut de som man ska gå till nästa höst, med e blir nog frisör ändå... hoppas jag. dagen har varit ganska stojjig men de har fungera. just nu sitter jag i mitt egna lilla bombnedslag som snart ska bli bort städat. blir nog en tidig kväll ikväll. ska göra lite julkänsla i mitt rum så de kan bli vinterkänsla på mitt rum iallfall... för ute på gatan går många fortfarande med skinjackor och vestar och vissa bara i tjocktröjor..

imorgon så blir de ner till gymmet med tanya och sen blir de hem och plugga kemi... hoppas att jag inte ligger efter bara. imorgon är de även exakt en månad kvar till jul och jag börjar bli stressad... åh...

men nu måste jag göra mitt shit!

godnatt puss!

snart en ny vecka,


godnatt


mys middag! sitter i soffan och har nyss...

mys middag! sitter i soffan och har nyss käkat en jätte god middag med älskling! just nu sitter vi åh kollar på shrek nu och föralltid, som vi i försig sett en gång idag fast nu på engelska:) senare ikväll blir de titanic :) mys kväll! Hoppas alla får en mysig lördag kväll Puss!


i sängen med någon så underbar! ligger h...

i sängen med någon så underbar! ligger har med linus och vi ska nog snart kliva upp och äta nudlar! till middag blir de ugnsmarrinerad lax och något gott till vet inte vad än, hörs sen puss!


hej hej bloggen:)

hej hej bloggen:)


to me you all I need!

åker till min älskling i brunflo nu, hörs på söndag! shaaaå!

love <3

tiotusen meter upp i luften ser jag allt så klart!!


jag idag... dagen har mkt att erbjuda och jag hoppas på något bra! jag tänkte följa med min älskling till brunflo men får se! men nu skola brb!


puss

godnatt nu



haha bilden!

godnatt sängen väntar och boken jag läser är awesome! godnatt

deadline vart inte av (:

slapp tidsag, åh yes!


stunder som tar tid.


(gullig bild.)

hemme från dansen och är helt slut, snabbdusch och sen är det bara att skriva på. min deadline är kl: 21:00 och då ska jag vara helt färdig! ca 2½ timme på mig go! dagen i övrigt har fungerat varit otroligt seg. men i morgon blir de nog bättre. hoppas jag....

uppdaterar senare! puss!

plugga plugga... plugg ger framgång.


herregud säger jag bara nacksäprr oh yes! har plugga sen sju och nu ska jag tvätta och städa, sen blir de min efterlängtade säng! dagen har varit helt okej och jag börjar få slut på engergi. tiden går för snabbt just nu... måste snabba mig,

godnatt

dålig sämre sämst....

sitter på b-språket och de är kallabalik här, slutar snart bara matte kvar sen blir de stan med towe! uppdaterar då jag är hemma (:

måndag fjortonde november.

skola... och en massa att göra. ville bara visa att jag lever! hoppas att de inte är för kallt idag..

puss

hemma hos linusälskling



just nu sitter jag och väntar på att min älskling ska koka klart mina efterlängtade kycklingnudlar, sen blir de bullar och kååla! allt är så mysigt med min bejb! och han är så dukitg på nudlar hiih!

även ett avsnitt av desperate housewiwe och se hem gång tror jag!

uppdaterar senare.

far-dag och sugsöndag♥



min pappa♥

•söndag....
söndagar suger.. finns sällan saker att göra. idag åker jag ner till stan för att komma till min älskling!
duscha och ut s koge med bilder är de jag ska göra (:

uppdaterar senare!

I love snow ♥


ledsnar aldrig på denna bild!

hemma efter en underbar fredag uppe i hammarstrand. med skönaste umgänget! bilder på allt kommer då min data vill fungera!! när vi tog bussen hem idag såg jag ut och såg fina frosten på träd och mark. och nu inser jag hur otroligt mkt jag vill ha vinter! och jul vill jag verkligen ha nu! uscha vad jag saknar julen! det bästa på året! har redan kikat ut julklappar! bloggen har jag ändrat header på så nu har jag en av mina viter headers :P haha!

kvällen spenderas troligen med min linus!

vad gör ni ikväll??

vart enda ord jag sa. älskar dej...

the show most go on....

never back down



en underbar saga...

besviken. aldrig mer.



jag pallar inte. orkar inte jag är less nu, hur fan kunde du... trodde du på allvar att jag aldrig skulle få veta. du är ju helt otrolig. trodde du älskade mig!

tydligen inte.......

hopeless in love



drar till skolan de känns kallt inte. hoppas på en bra dag! vi hörs mera då jag kommer hem ikväll! 

puss!

låt snön falla...


min önskelisa till julen i år paint is the shit! haha, är man inte mera tekninsk så är man  inte.
dagen ha varit lååång och utan sömn änu längre. somsagt 8 månader med världens bästa idag, firades med jesper och ida. en sväng nere på stan sen vart de hem gång vid sju.. och ända sen dess har jag bara dega här framför skärmen till datan. men alldeles strax så lägger jag mig för natten. hoppas på en sjukt skön sömn och en skön skoldag i morgon med dans efter skolan och hem och skriva uppsats. men nu ska jag sova!

godnatt

8 månader ♥


tiden går och de är 8 månader sen jag träffade the love of my life. jag visste verkligen inte hur mäktigt kärlek kunde vara! du bevisar för mig att kärlek inte är någon lek utan verkilgen ett livsverk. varje dag av dessa åtta månader som vi varit tillsammans har vi gått igeom mkt smärta men också en massa stunder vi kunnat skratta och lee jag älskar dej så obeskrivligt mkt och du är verkligen min värld. att få vara din är allt jag behöver för att kunna leva, jag behöver dig lika mkt som jag behöver luft för att andas. mitt hjärta pulserar enbart för dig älskling. 

bumsan ♥ bubben 

nu och föralltid..

my mama told me when I was young.


baby I was born this way!

ny duschad och trött. planerar min vecka noggrannt och ser nu hur mkt skolarbete jag har! plugga plugga... plus att de är hemlis som måste göras. lite tid och mkt och göra.. men detta ska fungera ska jag nog se. sängen strax! i morgon väntar en lång skoldag och en helt ny vecka.. 

godnatt

vad gör man de är söndag..

söndag... det suger verkligen, finns seriöst inget roligt med söndagar... dom är enbart sega.
sitter och ska starx kika på paranormal activity2..

som sagt söndagar suger!


åker i väg på bio! (:

tar bussen in till stan med min älskling och kollar på paranormal activity 3 

hoppas den inte är allt för hemsk! 

puss

forever alone.♥

sitter hemma och ska snart ta en snabb dusch och kasta på mig kläder tror de en helt vanlig dag linus kommer ikväll och jag vill verkligen göra nått annorlunda, ska helt ärligt erkänna att jag och linus har aldrig varit på bio och på måndag har avi varit tillsammas i 8 månader. haha! och jag vill så gära se paranormal actvity3 lite taggad?! 





grymt spännande!

uppdaterar senare...

dr:laauuoshår (:


återupplivar dej!

återupplivar bloggen, efter en liten blogg pause.

det är ny månad och fint väder! perfekt början på mig dag alltså! igår slog jag mitt rekord i mest vakna timmar i stäck! jag var vaken i drygt 34 timmar (: weeei haha har aldrig varit med om en sådan jobbig utmaning, somnade bussen på väg hem och daniel moa och mariell var nog inte så roade med min trötthet :P

idag blir de en helt okej hemma dag, tror jag tar en promenad i fin vädret och sen så kanske jag bakar nått, nej jag vet inte, dansa jag gör jag iallafall ikväll, skulle åkt till hammarn men så vart de inte. dagen blir lung. 
ny header på väg. 


kram!