tisdag


torsdag, segt som den

lång skoldag och massa rullning av curlers. tog en sväng på stan och kunde lite låta bli att tillöka min samling av nagellack! God middag dessutom fläskfilé och paprika!

Kan inte lägga upp några bilder för appen är sur på mig !


maddafakkaloove

seg dag, somnade när jag kom hem igen... Åt middag och nu har jag klippt Towe nu väntas massage ;)

Godnatt


värmefilt på högsta värmen!

kollar på svenska Hollywood fruar och ska alldeles strax sova:)


Tisdag morgon

första lektion avklarad och snart svenska, dricker frukost och lever bra, ganska allafall


kalla morgon

I väntan på bussen


söndags kväll

just nu sitter jag och planerar veckan, kollar på massa sjuka klipp på Facebook, ska alldeles strax sätta på 102 dalmariner! Nostalgi film i morgon börjar skolan, mindre pepp, väntar på min älskling och sen blir se natti natti


Lördags kväll

har legat i sängen hela dagen, kalla mig
Lat men det är helg, i morgon blir det lite mera hurtigare, ska då allt få till en mysig kväll med smootie och gurka i dipp osv! nu kejsarens nya stil :) godnatt


Jag har skjutit på detta alldeles för länge, nu jävlar!

ska bli värsta hurtiga människan! Haha kolla bara jag gör fruktsmootie, ska ut och gå nu weee


andra skoldan, ganska seg och lång, åkte ner på stan efter träffade pappa och kollade efter träningsskor, hittade inga, ska ta det lugnt ikväll, skönt förresten att vara ledig i morgon! Fyndade lite på stan också ;)


efter fem timmar sömn

nu blir det lite Sims och family guy det bästa då man inte mår på topp!


ja då kör vi!


tidiga morgon med en jävla smärta!

är på hälsocentralen med min Towe och min älskling sitter här för att jag har sådan värk, ska kolla upp de här nu ja! Skit rygg!


kvälls mys!

ligger i sängen och kollar på 112 på liv och död, medans Simon kollar på Arn2 med cola choklad och mys blir lördagen bäst!

Godnatt
Just det Simon säger att denna bild stämmer överens ned hur jag sover :) haha nu har du fel älskling


femte januari

somnade sent i natt, inte direkt något som jag hade planerat! Just nu ligger jag i sängen och funderar på om jag ska städa lite på vårar rum, älskling är i stan och hämtar min dator han glömde hos jonnie, kommer väl hemma senare, så länge blir tv min vän!


mitt i natten häng!

ja dagen blev lyckad ändå, fick inte tag i hälsovården och fick ingen hjälp ! Färgade tildas hår idag och just nu ligger vi i sängen och jag kollar på dr:Phil, å Simon spelar NHL 13. i morgon blir det en mysig gos dag! godnatt


Godmorgon fjärde januari

Frulle på G! Müsli och fil ska ringa sjukvårdsupplysningen idag igen, hatar detta !


I väntan på älskling!

ligger i sängen och kollar på 112 på liv och död, har kräk ont i ryggen! Så jag förblir sängliggande ikväll,
Hoppas jag inte somnar nu bara!


Tredje januari

Vaknade precis! Fick ett litet besök av issa i natt innan far tillbaka till götlaborg jaha då blev man plötsligt ensam ;p haha nej då! dagen blir nog mest i sägen kommer inte orka kuta runt en massa, kolla lite film och gå ut och gå en sväng sen hem igen till datorn , frukost kanske?


Andra januari

Vilken natt! Vart lite längre hos Terese dom beräknat! Hade en skön kväll med massa skitsnack och lite nattmanch! Vaknade på tog för sent idag! Tog mig ner till stan iallafall och fixade litegrann, fick med mig en ny bh och bytte två saker, ska nog ta tag i städningen ikväll och sen bara sitta hemma kika på film och so an, några film tips? Har snart kollat hela säsong 9 på family Guy och ska nog fortsätt! God kväll på er! Slänger in en bild ifrån i natt!


första januari tvåtusentretton,

Gud vilken natt! Känns kanske sjukt att säga tvåtusentretton! hade en trevlig kväll igår med massa folk och en annan var ju fullare en den andra! själv vart det nyktert lika bra! Nyårslöften vart nog de inte direkt men jag ska ta tag i träningen och dansa för blotta livet, sen ska jag ta tag i bloggandet wooopiiee för dom få besökarna jag har kvar, vi syns hörs och så vidare! Och hoppas nu att tvåtusentretton kan bli bättre än tvåtusentolv !