the last day.




idag sätts betygen. åh jag är inte klar med svenskan... åh attans! aja... men i allfall jag ska skriva min bokgrej och sen så är jag klar för i år! efter skolan åker jag ner till stan på ett fin fint möte.. fixar den helmiga grejen! haha! och sen så aa. sen blir de terese och frisör salongen är igång! wiiie!


Hörs mer senare idag! kram puss och nyp i skärten!

kolsyrad läskedryck (':




hemma efter en heldag på stan, shiit säger jag bara kom hem med en hårfärg och lösnaglar med andra grejer till de (: just nu sitter jag och pratar med linus i telefon. mysigt värre (: i morgon blir det att klippa sig och det blir även till att färga mitt hår awesome! wiiiiieee!!!

pusss åååå godnatt (:

can´t.................

skola... åh fuck....

Tild och naataa!


bad update...

sitter hemma hos tilda och vi ska baka morotskaka! med vatten! ciruks sådära 2 dl ! sover hos linus inatt!! godnatt (:

städa plugga duscha sova! låt mig leva!

Img_6302-copy_146494643_large


sitter hemma efter att ha varit överallt! skrivit klart en sammanfattning i svenka idag, satt på skolan till halv fem. nu ska jag städa och sen ska jag duscha sen plugga sen andas sen sova! sista veckorna är nog de jobbigaste tror jag... shit.... nästa torsdag tar jag konfirmation that´s right bejbi! haha ska sjunga snälla bli min igen och den hära gången bättre. onfa klänning har jag ingen aning om vad jag ska han antagligen den som jag ska ha på avslutnigen. har egentligen inte alls tid att sitta vid datan nu, så jag måste verkligen göra mitt nu,


puss på er!

Born this way :')


Amazing-beautiful-blue-camera-clouds-colour-favim.com-55754_large
sitter i skolan, har precis slutat men ska ta och stanna kvar för att bli klar med uppsatsen och sen så blir det att plugga till biologi provet som ska göras i morgon! shiit panik härao men de blir väl ändå rätt chill... skönt att veta att man kan levirera även fast man bara tänker ut sitt egna! Sexualkunskap u know! släänger in ett inlägg senare i natt/ kväll då jag har tid! puss på er alla! hoppas ni är ute i de fina vädret som lyser in igenom fönstret!

our song ♥




inte alls länge kvar nu,

sommarlov kom nu! du är efterlängtad!




ligga i sängen och sova, godnatt sov sött uppdaterar i morgon!

Längtar tills alla stunder blir bara med dej ♥




Tjenare mannen

linus var förbi och vi snackade ut om allt så nu är allt som de ska vara igen. imorgon ska jag ta och sova! städa och plugga sen så blir de att vara helt chillpill hemma, trött cheyy alltså tror att de är dax för en ta hand om sig själv kväll. funderar på att baka men jag vet inte vad jag kanske tar och ställer mig å gör fina cupcakes, elr mina vackerfailade (a' haha!

om två veckor och en dag, elr i morgon är det exakt så är de alltså hela 14 dagar kvar

why can't we fix it

Tumblr_llj41ffdo71qbzwk8o1_500_large

why can't we.....


L.B

come to me beejbi!♥

Tumblr_la2oz4hi2h1qduc6ho1_500_large
come to me bejbi ♥

sommar jobb (:

Tumblr_llle8sanws1qh0jqio1_500_large

vill bara hem och sova :')



fick reda på att ihelgen så fick man ett sommarjobb tillslut ;) jobbar från 4juli-22juli 4500kr för tre veckor ;)
grymt!  drar in till stan och fixar mitt arbetsbevis och sen kolla efter lite nytt ;) som sagt snart fyller man ju år! tror jag skulle ta en fika med andreas också, sen bilr det att åka hem och plugga, awesome eftermiddag! tror jag går ut och går en sväng sen, uppdaterar senare då jag kommer hem.

kram!

pause!

sitter hos min älskling ska snart ta och åka tillbaka till folkets hus och värma upp... sen blir de kvälls show! f1 pepp!

hoppas nu att ni kommer ;)

dance dance like it´s the last , last night of you´re life




ska precis kasta mig in i duschen! sen måste jag äta och sen bär de av till folkets hus, fär uppvärming och till fixning av dom två showerna som visaas i dag ;) fett pepp! så dagen spenderas alltså borta på folkets hus! hoppas mina knä fixar dethära...
  hoppas ni kommer och kollar ;)


stressad :S

wish I could be perfect

wish I could be perfect.

du är värd bättre....

snälla bli min i egen version på konfa skiten... sepe fan!

såhära lät de i torsdags.... suck!



Tack line för filmen (: <3

to the dancefloor burn!

ska strax tagga iväg till folketshus då vi kör i gång med första uppvisningen f1 pepp men stressad ;) 
gryyymt dålig updata i know sorry! men helgen kommer bli kanske full med dans så får se då jag kan blogga.... hoppas ni kommer och kollar (: ha en bra helg puss på er :)
Bild låånad från dawes.se

R.I.P <3

RIP kära gammelmormor <3

måndagsbarn

i dag ska man i väg till skolan, det är fetaste skit vädret ute.. suck
idag blir det hem och städa och sen myyskväll med min älskling! yhey!
bilder från gejerna jag köpte i sthlm kommer upp snart (:


stockholm stad bejbi!


saknar att vara hemma. <3





stockholms resan börjar lida mot sitt slut, i morgon tar vi tåget hem, skönt men ändå inte.
tänkte bara skriva upp lite av alla saker vi har varit med om

* narkotika påverkade personer
*slagsmål på donken vis slussen
* en man utan nacke!
*stopp i tunnelbanan mitt ute i en tunnel under marken.
* häst parad.
*kort maskin med texten " venta på belopp"  (vänta stavas de)
* dreglande tant på tunnelbanan
* efterlängdate subway
* jämtar i sthlm.
*kändisar (:
* grönalund

åå en massa mer men jag kan inte komma på det...

kommer inte kunna blogga något i morgon eftesom jag kommer sitta på tåget i tusen år! men bloggar på måndag! kram på er alla!

mina fötter som en fet skada....

jag har skadade fötter, åh vad ont jag har jag har gått och gått.... en massa shopping!!!
men det värsta hände idag... tunnelbanan fastnade ute i ingenstans!  vi bara satt där och trodde vi skulle dö, iallfall jag! hm.... sitter just nu på gården och ser på alla som häger f1 här :P thhiii. i morgon blir det grönalund och sen blir det hel resa på söndag, hoppas på fiiin väder i morgon (:

puss på er hoppas ni njuter av skitvädret hemma (:

framme (:

sitter på mörbys fridtidsgård! helt awesome! gryyymt var kan jag säga! wonderful!


STHLM FUKKERS!

STHLM beejbi! chaarå !

ThomLinusBerglund♥



10 mars tvåtusenelva då fick jag min kärlek. han som var liksom allt! han som jag visste jag skulle älska till mitt sista andetag,du har förändrat hela mitt liv bejbi. jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig! du är min föralltid och jag din föralltid, våran kärlek är oslagbar, var varje minut som går utan dig känner hur saknade bara skriker... hur de gör ont, varje morgon då jag vaknar upp med dej och ser ditt underbart fina ansikte tänker "jag tänk att de finns såndan fina änglar på våran jord" tänk att du bara är min, och ingen annas! tänk att jag fick bli din, av alla andra, det är magi. jag känner mig som i en disney saga.. då man till sist får sin prins, för du är min prins, och jag din prinsessa♥ varje gång du tar tag i min hand känner jag mig tusen gånger starkare och jag känner mig som den modigaste personen, den finaste och den som är lyckligast i världen! med dig är allt bra, du får mig att se hur underbart livet är. förut hade jag inte allt men nu har jag precis det som jag vill, jag har dig min prins min dröm! du är mitt allt och du är den jag lever för! min älskling du förstår inte hur mycket jag älskar dig och förlåt mig för mina misstag men jag var rädd, jag var osäker på mig själv, men nu har jag insett hur allt är och det ska vara du och jag och ingen annan! Thom Linus Berglund för mig är du guld värd!



Living to love you♥


I väskan, två dagar kvar.

ska snart kasta mig i säng! åh änu en dag men galet väder! vill bara ha mera mera mera!
stan med underbart folk!



detta finns i min väska till helgen! kram!

i fall du bara visste.

det var dina sista ord......


mitt på mitt golv står ett juice paket (:





har nu städat hela nedervåningen, ska alldeles städa mitt rum och tvätta och efter de ska jag sönder plugga svenska. huva.... åh jag hatar prov. shit. i morgon skulle de bli fin väder så de är bara att kasta på sig shortsen" (: uppdaterar innana jag däckar utav utmattinig puss !



saknar mig bejb! linusberglund

bild text!


Linus tycker om mig och jag vet att de är sant sahhnt sahhnt!

vaknade för ett par timmar sen, ska platta håret nu sen drar jag mot skolan puss vi hörs!
såhära ser min vecka ut! kram!




Satan i gatan!



har pluggat sen jag kom hem, (y' ska plugga änu mera, sen blir de duschen och sen godnatt! chaarå!
uppsatsen är intill klar. ska bara små fixa den, kvällen kommer bli lugn, ska plugga till engelska provet och sen sa jag väl börja på min kära fusions redovisning (:

hoppas alla får en underbar kväll kram sulan!



damp....

snabba bokstäver







är så galet trött,

bråttom bråttom.... måste kila skolan uppdaterar mer på skolan/ när jag är hemma ikväll

chaao!

vad gör jag ?

har precis skrivit klart turism biten i min uppstast YeaH hah! ska nu packa mig till säng och sen ska jag sova! gonatt hörs i morgon (:



godnatt

hade vi lämnat varandra hade jag dött,



sitter i myskläder och ska snart gå ner och äta, ska ta och plugga lite efter maten oxå, känns ändå skönt med skola... ni må tro jag är helt dum men de är verkligen de, bara 6 veckor kvar sen är de 10 veckors sommarlov! come to mam'i ! dagen spenderades i stan, med fint folk, kvällen blir som sagt seg, hum.... aja i morgon äre dans och hoppas på en underbar avslutning! måste fixa dans kläder! får låna en rosa fiin mobil till veckan av underbara Michelle! lääängtar!


ne nu vart jag allt för tråkigt, hörs mer i kväll

Puss!


fribiljett till hilmen, inte alls dåligt,






måndag idag, känns kanska okeej. kanske inte direkt pepp på skolan men de får jag nog allt bara leva mig igenom, lir nog en massa plugg ikväll dock, men annars så. ska ner till farmor och fixa pengar till kläder, ska ju snart ha show på dawes. dans på tidsag, onsdag jobbar jag på gården och på torsdag tror jag att de är konfa, haha Noll-koll, måste checka upp de, och på efterlängtade fredag så sover jag hos minbejb!





idag efter skolan tror jag att jag ska ta en sväng mer mot stan och sola sen en sväng förbi HM så jag vet att mina danskläder finns, I wish so. Ut igenom fönstret ser det inte okeej ut. ser ut som himlen ska falla ner, hm.... kul.

Hoppaaas alla får en bra dag trots det förtaskiga vädret!





kastar in skööön låten (:

men när du säger hata.




älskar bilden (:

sitter hemma nu ska snart ta och plattahåret, ska snart åka iväg med min älskling (:
till veckan blir de en massa plugg... åh suck!

hörs senare ikväll puss (: