hay


hay


hay


wonder torsdag

hel dag i salongen idag, riktigt skönt! tog mig en snabbis på stan med emma och sen hem, lagade middag och sedan ner till fritidsgården. underbart! i morgon blir man som ny och fixar till det fula frissiga håret. snart ska jag väl ta att hitta min rätta plats i livet. SÄNGEN.
godnatt

onsdags livet

idag var en ledig dag, men jag inte tog jag vara på att sova utan självklart vaknade jag 09:30.. Haha så typiskt mig! Har bara segat hemma, en sväng in till stan fick jag till oxå, nu ikväll har jag tagit mig till fritidsgården och träffat Malle med flera dunder mysigt!
Godnatt


last of to day

ojoj klockan blir så mkt när man bara sitter hemma. Har ju kollat en säsong how I met your mother, och är inne på en till nu, just nu håller jag på att måla mina naglar, bli aldrig nöjd men men... i morgon är jag ledig och ska ta vara på den dagen!
godnatt

tisdag12mars2013

oj oj första gången jag skrivit på jätte länge! En timmes skola med tårt ätande och massa trams! Sen fick vi gå hem haha! Kom hem och satt mig vid datorn, standard, har snart sett hela säsong 7 av how I met your mother , haha gillar att se om min favorit serie haha! vill ha maaat nu!!!!