lördag30mars2012

Idag är det super fint väder ute! verkligen! försöker få ta i en person och sen får jag se vad som händer, kanske tar en tripp till stan vem vet. sen ska jag till brunflo. hoppas på en bra lördag! weeiii, hoppas ni får de!


I've got 99 problems but a bitch ain't one


fredag folket! snacka vad skööönt! dag så blir det en ganska kort skoldag sen blir det ett besök på storsjö teatern för att se little shop of horrors. som en av sjärnorna är min älskade lovisa strandberg!

broken out.


varit med mi älskade vän ikväll helt slut och det ska verkligen bli skönt att sova nu, jag har isett att kroppen har sagt ifrån, i morgon fredag och äntligen ska jag få dansa! helt otroligt vad pepp jag är! sen blir det middag med brudarna och sen gården med kicki! åh vad jag älskar helg. hoppas att vädret blir bättre, sämre får det inte bli! 

vi hörs i morgon godnatt!

hey I just meet you!

j om In time bejbi:
har du en iphone ? :)

svar: nej jag har igen iphone me jag har en jätte söt vän som lånar ut sin mobil till men så jag ska kunna använda Instagram mm. skulle vlija ha en Iphone men ekonomin räcker inte (:


ska ut med moa en sväng jag avlider av kylan, tror jag är påväg att bli sjuk men de kanske går över skulle vilja sitta med vantar på inomhus och att mina fingrar fryser! lite tokigt men de är okej. vi ska väl hänga fett som vanligt. vi hörs senare puss!

In time bejbi

Sitter i skolan nu och är lite små trött. Huvudvärk och hungrig äntligen har jag fått till mina mat vanor någorlunda iallafall, ska nog ut och gå en sväng i dag , ska även färga håret på min älskade vän Johanna :) hoppas på finare väder det är ganska surt ute, i morgon är det fredag! Åh efterlängtade helg. Vi hörs senare puss


so bad.

lyssnat på låten kanske 1000 ggr sen halv ett men de är väl okej?? :P 

haha, skönt att få sitta hemma och bara ta de lungt i moas alldeles underbara onepiece. ta hand om mig själv. ska nog plocka lite på rummet med så de ser någolunda ut iallafall. hoppas att de blir bättre snart med mina takar för de tar kol på  mig!

vill bara påminna om att hjälpa marcus att få sin iphone! gilla hans komentar!

klicka på bilden för att komma fram till sidan! puss på er! finns på mobilen

kärleken som aldrig sviker mig - dansen ♥

sitter i skolan nu och slutar om 15 lååånga minuter. sitter med fötterna under bänken och de verkligen tar sina egna dans steg, , vill dansa nu!! får vänta två dagar till sen får jag dansa! åh älskade dans! du kommer aldrig svika mig!  blir till att träffa max sen, sen ska jag väl kanske plugga lite matte prov i morgon! MVG på kemi inte alls dåligt! kvällen blir lugn hoppas jag.

snälla hjälp mig!

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=311873192211636&set=a.311873188878303.74072.306393486092940&type=1&theater

snälla gå in på läänken och gilla marcus berglunds status så han kan få sin svarta Iphone! ni skulle göra mig så glad! leta reda på hans komentar i alla komentarer och gilla den!



komigen nu !!

På väg hem ifrån Åre

Sitter i bussen på väg hem till östersund kanske slut efter en dag som varit jävligt blåsig och kall ! Hör av mig då jag är hemma puss


alla jordens språk.

måndagkväll. elr snart natt. i morgon drar jag till åre med skolan och allt kommer bli blött. jag hoppas att väderrapporterna ljuger lite för jag orkar inte med grått och regn. jag vill ha sol och värme!! imorgon ringer klockan 05:30 och då gäller de att vara efektiv. blir borta ända till fem på eftermiddagen och sen blir det sova sova. missa dock dansen och de suger... uscha! men tänkte bara uppdatera ett snabbt inlägg sen ska jag nog hitta sängen. godnatt mina söta!

Moouuww häär!

Hejhoppgummisnopp! För er som inte gillar ordet snopp så synd närå nu ska vi vara seriösa här! Jajemensan! Just nu så väntar jag på att Natalie ska dyka upp här( hon går från ängsmon) vilket kan ta ett bra tag.. Nä nu känner jag mig taskig haha för er som inte fattat vem jag är så heter jag Moa Gillberg 16 år från Småland här! Men bor faktiskt i odensala just vid detta ögonblick. Bild på mig ser ni längst ner Nä nu ska jag sluta hörs hej! Over and out/moouuww!


hos sebastian

hejj alla glada nu sitter ja uppe i ängsmon hos sebastian med amanda o fredrik o emily. ja hör av mig ikväll pusspuss hejdå <3

Är det lugnt om Jag kallar dej bejbi??


Hur ska man orka då hjärtat tar all stryk...

Sitter i skolan nu och alla tankar kommer upp på dej, det är jobbigt att veta att du inte älskar mig längre, jag ville verkligen de hära, det skulle vara du och jag till döden de var ju så vi sa... Men inget blir som planerat... Förlåt mig


"ser du stjärnan i det blå "


måndags morgon är så otroligt less! ucsha fy. idag är det en lång skoldag. fuck that alltså. sen blir det att åka hem och plugga. sen lär jag nog som vanligt träffa mina vänner. moa och max. tror jag har sovit så mycket att jag blir tröttare av att sova. 

ska göra mig i ordning nu så jag kan ta utt dom dära sakerna under trappen...

one day I will be loved again, I'm living to love you.


du var min dröm. den vart sann och finns de inget vi. det finns inger som säger att de kommer upplevas igen. men jag gjorde mina misstag som fick dej att gå... jag önskade jag kunde spola tillbaka tiden... glöm aldrig jag älska dej verkligen dej.

You think I can't get hurt like you, you motherfucker.

det har blivit en pause i bloggen även fast det inte har varit meningen. iallfall jag mår ok. sitter just nu i moas soffa och kollar på bb-finalen. är väldigt trött. veckan ser ut som att de ska ganska fartfyld och väldigt stressig. vi hörs i morgon, puss alla fina

Fins The Way back home

Sitter i skolan och är super sjuk... Inte alls kul! Efter skolan får jag träffa världens mysigaste! Hoppas allt blir bättre sen puss så länge :)


Du vet att en dag är det vi

Jag älskar dej


I believe in miracle

Jag vill leva 12 månader tillbaka så jag får falla för dej igen....


tänker le så dära virdrigt bitchigt åt dej och ge dej fingret för du är inte värd bättre idiot!


killar som släpper än efter en månad. fuck of

I mina tankar lever jag med dej

Åh vilken galen dag. Jag har färga håret nu och blev helt otroligt! Tack ann Sofie på jb, sen en sväng på träningen och en massa kul, hoppas alla får en fortsatt trevlig fredag kväll puss!


Sometimes, you end up losing yourself trying to hold on to someone who dosen't care about losing you.

åh herregud mina ben värker och jag är helt slut. dansade två ½ timme idag i sträck fruktansvärt kul men påfresstande för mina knän. har även idag myst med mina vänner amanda (b1) och amanda (b2), träffade även johannahurtig och johanna idag och sedan avslutade jag denna dag med att träffa moa och max (:

 i morgon börjar jag morgonen med konditions pass. och sedan skolan... sen efter halva dagen så drar jag till jb och kollar på frisör. färgar även håret i en mera rödare färg! Ilike. sen blir de ännu mera träning med tävlingsdansarna på dawes! ♥ sen avslutar jag dagen med en mysig kväll ibrunflo med brunflo folket. 


godnatt mina små vänner hoppas ni får en hel skön sömn själv måste jag upp kl tre och ta hand om min tvätt.
puss

oftast blir de som man sällan sagt.


bild ifrån ikea i sunsvall.

sängen ropar och jag väntar bara på att jag ska få somna. gud så underbart. verkade som att nationella gick väldigt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! shit säger jag bara ! i morgon gymnasie saken huva vad nervös jag är. men det kommer nog gå!
godnatt alla söta och förlåt för så äckligt dålig uppdatering men så går det ibland.

nationella i kemi. fuck

åh det gick inte alls elr jag tror de gick bra det kändes som jag gjorde mitt bästa men det är bara att vänta och se vad som händer. snart är andra delen och jag börjar bli mer fundersam på hur den ska gå. Önska mig lycka till så får vi se om jag klara de elr inte. skönt att vi bara har en lektion efter nationella sen slutar man.

time to get back to real life.

alltså allt är kaos. usch fy. nationella idag. sugliv. men vad gör man liksom...
ingen bra dag idag alltså, det är inge bra. hoppas något annat bra händer...


tårkigt. hejdå

tisdag.

drar i väg till skolan nu, allt är kaous. orkar inte riktigt med de hära jag saknar dej!
iallfall så idag blir det en sväng med maiell på stan innan jag drar på dansen.

roligt inlägg inte precis...

to night


jag idag! hehe-

skolan idag fruktansvärt tråkigt och jag funderar stark på att ge upp. det är så påfrästande. usch fy!
vet inte vad kvällen bjuder på men hittills verkar de som att jag blir ensam. hoppas att de blir bättre imorgon.
borde kanske göra engelska redoviningen färdig?

följ mig på instagram! @sulanflikkan

vi hörs puss!

måndag tolvfte mars tvåtusentolv

jag kommer seriöst slå ihjäl mig då jag går utan för dörren... hej förresten!
snart går jag emot skolan inte alls pepp! usch nej. denna vecka har jag två gynmasie saker jag måste gå på och en av dom är ett färdighets test till dansen! åh hallå uttagningen till tävlingsdans var nog läskig, nu en till? dumma gynasie de var inte ens mitt första hands val. aja, funderar även på att byta gymnasie, men är inte alls säker... åh!

solen verkar titta farm även fast allt på marken och alla som går där ute blåser bort. ni får hålla utkik idag efter uppdateringar via mobilen! hoppas alla får en bra start på veckan!

vi hörs ikväll
Puss!

~I will learn to love agian~


sun gose down...

jag är verkligen ledsen :/ nu blir det inte lika kul i BB alltså! Hannah Widerstedt!

iallfall så börjar jag verkligen fundera på vilken färg ska jag ha på håret!! på fredag ska jag färga men vilken färg????


godnatt

I was the best thing you had.


jag går vidare utan dej nu jag har väntat tillräckligt länge nu. det vart din förlust. hoppas ditt liv är bra nu!

Is anybody out there?


vaknade nyss, funderar på att spela lite. och kanske bara sitta hemma idag. duschen lät som ett fint ställe att börja dagen på.. lite god frukost och sen bara sitta hemma och ruttna. nja jag får se. några förslag på söndags göra?

tvätta måste  jag göra! vi hörs

Puss så läänge!

spread a little light.


lung kväll i odensala, i morgon är det söndag. pluggsöndag.
det bästa med idag var ju vårullarna och sen att LOREEN tog hem allt! hon var en värdig vinnare!
tror jag ska sova snart. sms mig vett jag! annars finns jag på fb. puss och godnatt alla andra som funderar på refrängen!

hemma hos edh (:

nu sitter en massa folk och våltsgästar edh!
vi hörs

ett stenkast

hejsan alla glanda nu stter jag hos johanna ett sten kast bort från min dörr (:
vi har ätit vålrulle och druckit kaffe. vi ska nu se på läskig film. puss puss

grattis feliciawidén! 16 år

lördagtiondemarstvåtusentolv


Lördag idag. riktigt skönt fast ändå inte! det är bara två dagar kvar av lovet, som vanligt hade jag planerat saker men eftersom det sket sig så vart de annat. idag vet jag absolut inte vad som händer, hoppas någe kul verkligen. Imorgon måste jag ändå sitta med kemiboken upptryckt i nylle så... vi får hoppas att de blir bra kväll!

jag säger som kära vän moa, eftersom alla verkar vara ute efter en bekräftelse på sitt uteende ska jag utse en snygging varje vecka! så anmäl er igenom att komentera inlägget! hehe! komigen nu alla!

snart sätter jag mig på bussen hem.

åker hem till max och moa snart! mysigare fredag! dålig uppdatering idag men de får gå. ni får hålla utkik för mina mobil blogg uppdateringar, vi hörs senare hoppas alla fåren bra fredags kväll(:

fredag den 9 mars


morgon. fredag idag. jag vet fakiskt inte vad som händer idag.
men de lär väl bli någe roligt. hoppas alla får en riktigt skön fredags kväll /idag! 



Imissusomutch...

sitter hemma hos willee!

nu sitter vi hos wille och vi gör väl inge speciellt. lax till middag. gott gott!
har inte så mycket på hjärtart tänkte mest bara säga att jag lever!

hoppas alla får en super torsdags kväll! det ska iallfall jag 

puss!!

nu far jag.

nu ska jag bara lägga i de sista i väskan sen drar jag! hoppas alla får en bra torsdag! kram,

om ni drar till stan kan ni ju slå en pling så kan vi nog ses! puss

hej alla glada :)<3

hej alla glada :)<3


det är du som förlorar.


bild ifrån sundvall resan (: denna bild har moa tagit!

har nyss duschat och ska snart in till stan för att senare ta mig till brunflo. det är ganska fint väder ute men lite mera sol kanske?  natten spenderar jag där. lovar att uppdatera. 


vi hörs senare idag! puss

That led me straight to you


nu sitter jag hemma igen och tänker, så typiskt mej. kvällen spenderades med moa, och en sväng i max bil (:
kollade BB och var även på gården och gjorde denna fina kaffekopp. 
morgondagen tillbringar jag i brunflo och helgen med kemi boken upptryck i nylle. yeah!

funderar på att färga håret, men viken färg?? komentera om ni har några förslag. jag själv har fundera på rött elr ljusbrunt. elr lite blonda slingor (: 

vi hörs i morgon kompisar puss!

en jävla onsdags kväll.

det som varit av dagen har varit okej, jag har träffat linnea och cilla, och pratat lite om massa skit.


superfina ! 

kvällen blir på gården sen ska jag övertala min far att jag får sova borta. åh suck. hatar att tjata! 

vi hörs puss

med gråt i halsen....

tar jag fyran's buss ner till stan och träffar linnea. sen vet jag inte vad som händer jag önskade jag kunde få träffa linus men... aja jag får fortsätta drömma. vi hörs senare.

SMS: jag älskar dej älskling. jag väntar på ditt sms.



jag önskade att de sms ska synas på skärmen, jag önskar verkligen de! det skulle vara hela min värld som kom tillbaka i mina armar och jag skulle aldrig oroa mig för att bli sårad elr skadad, för jag har dej. under alla stunder som du var min kände jag mig som världens lyckligaste tjej. du är min ängel här på jorden jag önskade du förstod mig... 

men kärlek är imellan två personer och det fungerar inte om en inte villl....




Onsdag 365. 


idag kommer jag inte göra något alls känns det som nu. orkar inte. har ingen ork. allt är som borta. får se vad jag gör ingen lust till någe iallfall. det som skulle varit en bra har vänt till en av de värsta dagarna jag varit med om. fyfan. ska väl hoppa in i duchen nu och äta frukost kolla på desperate house wife som jag spelade in igår. sen få hoppas på att någon vill kanske träffa mig till emo som jag är. hör av om ni vill träffas.
hoppas alla får en bra onsdag. 

sulan

nu drar vi strax!

åh herregud vad jag är trött :P iallafall bussen går snart och vi drar iväg till sundsvall! älskade stad. 

bilder kommer och vi kommer ha sjukaste dagen love!

efter middagen (:


en bild ifrån vi var ute på äventyr. vi är allt för gulliga speciellt jag (:


you for me.

sitter hemma efter äventyr med moa. vi ska snart hem till henne och äta middag och sen drar vi ut med max. elr så blir vi hemma och myser. älskar nästan söndagar. I morgon drar vi. jag mow och amanda drar till sundsvall och hänger hela dagen. skojj!

uppdaterar senare kram!


this is real life


bild ifrån tidigare i veckan med amanda på thörnes (:

börjar helgen med att åka till brunflo. gud så skönt säger jag bara. kvällen har spenderats med moa ett tag och sedan henna ner tryckt i sackosäcken. melodifestivalen och massa youtube klipp. i morgon så träffar jag min älskade vän moa, och vi lär ju hitta på någe tokigt. veckan ser ut som den kommer vara rätt så äventyrlig och skönt. lov säger jag bara lov. måndag- sundsvall med moa. mysigt.

godnatt på er mina små blogg läsare och förlåt för klen uppdatering.