-oh my god...

E-en-t-4_large
393397_309950842378745_292007327506430_946124_310348695_n_large

krossa alla fönster

Tumblr_ly5pqatkbo1qfw9rqo1_500_large
har legat i sägen iprincip hela dagen chill. ska snart tvätta bort sminket och göra mig i ordning för skolan.
imorgon blir det en kort dag (; godnatt! vi hörs i morgon.

- du och jag under täcket bejbe


hemma och är sjuk. för första gågen på tusen år. så det blir ingen dans för mig ikväll. åh vad sur jag blir men jag skulle inte klara av de med denhära dumma urinvägsifektionen. fryser gör jag verkligen. det är fruktanssvärt kallt! vi hörs senare. ska ta de lung nu.

måndags eftermiddagarna.

i vanligtvis brukar jag sova nu, men det ska jag inte. nu ska jag städa mitt rum och sedan ska jag ut och gå tror jag (; sen ska jag faktiskt sova, ikväll. klocka nio redan känns som en bra tid. skolan har varit som vanligt dödstråkig. FAST! jag fick tillbaka mitt matte prov och där vart jag godkänd. AWESOME! 

vi hörs senare (:

måndag 30 januari.


bilden har ju ingen koppling till inlägget....
måndag idag. alldeles för trött. gonatt. hej

sun gose down


(bilden är tagen av moa som det står hehe )

bilden är tagen ifrån ifredag på gården! jätta skojjsigt.
kvällen har varit lung och jag har precis landat i sängen efter att skjusat hem min älskade pojk till brunflo. måste verligen städa mitt rum! och det är nog dax nu man ser bara kubik centrimetar av mitt golv och nu är det så dära otrivsamt stökigt! i morgon försöker jag mig på ännu ett liv av nyttigheter!

godnatt

dagis barn tårta, skrik och trötta vi....

tror de var tio ungar på ålderna 4-7 här och dom skrek sprag hoppade, och igen lyssnade, de var jobbigt. haha typisk kalas. det verkade lyckat. jag och linus somnade väldigt snabbt och skönt då det började försvinna barn hem...

kvällen blir däremot lung med film chips och ostbågar! muuums! hoppas alla får en bra söndags kväll!

skönhets sömn!


söta va ?! (:
vaknade av att min älskade linus smygerupp bakom mig och kramar mig, nu är de dax för barnkalas! min yngsta lillebror oliver fyllar 6 år på tisdag, men det blir kalas i dag! (: tänk att han blir så stor börjar i skolan till hösten!
så deet korvgrillning utee och bulka åkning på gården hehe (: nu ska jag och älskade göra oss i ordning! 

Kram!

lördag älskade lördag...


lördag älskade lördag. förlåt för dålig uppdatering! just nu ligger jag i sängen med världens finaste pokjvän! 
kvällen blir lugn och det blir mys och gosaker, vi är även bjuden på mina små syrrors resturang. (plastmat) hehe, låg uppdatering kommer det nog vara me hoppas alla får en fin lördags kväll! 

puss från oss!


förrintelsens minnesdag/lillasyster danies 2 års dag (:


detta är en blid på tågrelsen in till auschwitz...

idag är det minnesdag för förrintelsen, andra världskriget.
så på skolan idag ska vi få träffa en tant som överlevde auschwitz som var en av de tuffaste kosentrations lägrena. tycker det är så hemskt att de faktiskt hänt... att folk kunde vara så grymma!






idag är det även min lillasyster dannies (daniella)

(tagen ifrån emilias blogg)

detta är min underbara söta lillasyster som fyller hela två år idag! hon har blivit så stor tycker jag!
hon pratar jättemycket och det är till en gräns förstårligt (: hon pratar mycket om linus då hon säger- "iiiinuus"

älskar min lillasyster så himla mycket! 

dagens blir skola sen hem lämna gejer sen tror jag att jag åker till dollar elr stan och fixar lite grejer. inte bestämt än, vi hörs puss!

alltså är det bara jag som...

får seriöst damp på facebooks tidslinije, imorse då jag loggade in så såg jag att det skulle bli tidslinije på allas facebooks, men hallå jag ska inte ha de! jag tycker det är kronligt och fult. nej jag hatar verkligen faceooks uppdateringar och allt vad de ska, han de inte bara ha den gamla vanliga fina facebook utan finesser och skit? tror dom vinner på de....



vill bara tillbaka, under täcket...

*gråter* alltså jag vill sova! jag fattar inte hur folk orka jag fattar inte hur jag orkar, åh vill ha helg ska bara sova då seriöst! sova sova sova! men nu mååste jag verkigen göra mig i ordning så jag kommer iväg till skolan,

hörs sen puss

damp damp damp....



nu har jag skrivit 118 ord i egelska boken, ska kolla igenom dom innan jag somnar.... jag älskar juice 
imorgon tror jag att jag ska ska gå och köpa juice (: 

i morgon så är det een låång skoldag och sen blir det plugga plugga plugga!!! huva ligen....
chill.. 
godnatt

forgive me, please...


hur kunde de bli såhära...


ja min dag har varit bra, ska precis hoppa in i duschen ska jag plugga, jag måste verkligen. sen så ska jag sova, har märkt att jag sover typ tre timmar varje dag efter skolan inte OK!
uppdaterar efter min 4 timmars plugg tid.

anywere you are...


godmorgon, änu en morgon då jag är lagomt stressad weeei! tänkte bara skriva att jag klara mig undan fårn söpken och monster inatt. dagen består av skola, och sen hem och plugga. plugga. plugga. plugga. mitt liv är bäst! vi hörs

paaajjas natti from hell. 0:33 bäääst!


för de är vad jag behöver..


allt känns kaose... jobbigt och hemskt... när kommer allt blir bra? 
jag önskade att allt vart som förut, jag älkar ju dej... förlåt mig.



nu ska göra mig i ordning och sen sova, sovit förlänge och nu är allt bara kaose.. FML. 
godnatt

live to day, tomorrow maybe too late...


plugga plugga! och en hundprommis, chillar ikväll och hoppas jag fixar engelska provet på fredag! Lika aaa bowooese! haha!

dagen har varit ok. inte mer än så, saknat min prins och nu hoppas jag allt är löst. har ett rum som  måste städas och skit. vi hörs!

welcom to hell bitch...


jag måste ju vara den mest puckade personen på jorden. 


åh min dag har variit ett rent helvete.. jag hatar mig själv just nu, 
orkar inte ens prata om de, jag ska ta och städa ihop och sen plugga lite engelska sen ska jag sova. jag har inte ork med något annat, dumma mig alltså!

försöker sluta röka i morgon igen, hoppas hoppas de går för sig. 

godnatt

take my body to the dancefloor.

trött som ett as! idag är det en lååång dryg skoldag, och sen blir det att åka till gården och träna med nikita (:
har lite brottom så jag har inte tid att skriva mera nu, hoppas alla får en bra måndag och ni inte är allt för trötta ! i hörs senare idag (:

puss!

we run the night....


åh förlåt, att jag inte har uppdaterat tidigare men jag glömde data sladdn ho pappa och daan var urladdad..
helgen har varit jätte mysig! vi fastnade med skotern jag ocg min älsklig, hehe tog oss en timme att få loss skotern, suck!

nu sitter jag ny duschad och ska snart sova, godnatt bloggen vi hörs i morgon!

puss

when the time gose by


tjej kväll! nu blir de pyjamas hela natten och pepp som fan är jag! nu kör vi. tre energi drycker 1½ liter cola och ostbågar, nu jävlar! har bakat klart allt nu och snart så ska jag lämna kakorna till oscar sen ner till mamma och fixa och dona sen ska jag iväg. fett med skojj tyvärr blir de klent med uppdateringar i helgen åkter till linus stuga i helgen. puss!

stunden på morgon som de skulle passa bra med en redbull....


god morgon död som en fisk på torra land. var uppe till ett i natt och baka och strula men fortfarande är jag inte klar. skola snart, och spruta!:'( sen ikväll är de tjejkväll, övernattning på skolan peppad! men trött, det som jag tar med mig är filt och kudde, och REDBULL, uppdaterar senare idag!

mjukisdress, varm oboy och disney chanel

jag somnade i soffan och vaknade nyss, great... ska baka nu och sen måste jag verkligen städa känner på mig att de kommer bli en lååång natt uppdaterar senare!

kram

turn my world upside down


min älskling får stå för bilden (:
varit hemma ett tag nu, när jag kom hem var jag tvungen att skotta, sen nu ska jag lägga mig en stund sen ska jag ta tag i mitt rum. sen baka en massa jävla sockerkakor. kvällen kommer bli låång och i morgon kommer jag göra nått jag verkligen hatar! ta spruta... jag ska ta livmoderhalscancer sprutan... fyfan vad hemskt så mari får följa med mig in hehe (: I morgon blir de övernattning. åh vad jag har lääängta! nu gör vi! hör sen!

I live just once ♥


sätter på mig min rosa klocka jag fick av min älskling, idag ska jag till fyrvalla som sagt, är brutalt trött! hoppas de är intresant! sen ska jag övertala min låssads pappa att vi åker till donken och äter för blodpuddign vägrar jag äta! sen tillbaka till skolan och göra labb sen hem och städa tvätta och baka! sen sängen! vi hörs sen

puss

hey hoe let´s go...


hemma... trött ont i fötterna och rent ut sagt sliten. idag var jag med min älskling till brunflo för att träna lite, de vart innebandy på storviken, kul kul. sen åkte vi hem jag somnade och nu sitter jag här och försöker skriva sammtidigt som jag har telefonen på axeln, haha hej nackspärr! I morgon är de torsdag...
vanligtvis har jag skola till kl:15.30 men i morgon åker jag till fyrvalla och checkar in FORDON! awesome
sen hem och städa och göra mina hussylor, haha tvätta och sen baka tre sockerkakor. åh yes! klasskassan behöver pengar. helgen blir till att dynga på övernattining på skolan och sen två hela dagar med min pojke! wonderful.

godnatt

Dear wednesday, be my love


dagens låt :)

idag är de som sagt onsdag chill dag i skolan få lektioner och kort dag.blir ett snabbt inlägg för jag har försovit mig lite hahha :P

idag blir de skola sen åker jag till min älskade pojkvän! gud vad jag har sakna dej! puss!

livet är tufft men jag är tuffare...

dagen har varit helt okej, nu är jag jättee trött och har kollat igenom hela internet inpricip på klänningar och skor till avslutningen och middagen, åh huva, det känns bra att vara ute i tid men ändå lite jobbit... hoppas att de löser sig, elr ja det lär det ju göra. godnatt alla mina söta bloggläsare!

på skolan 4 timmar kvar, snart matte prov (:


tråkigt på skolan snart har vi matte prov önska mig lycka till !
hörs sen !

tisdag. skola...sova



åh herre gud jag är galet trött! jag tror inte jag varit så hära trött på tusen år... nej men alltså jag måste sova typ nio ikväll skojjar fan inte! Dagen består av (: skola. sen åka till brunflo för att hämta mina skåpnycklar. sen hem och städa och sen sova. worderful. inte så låång skoldag idag, bara till halv 3. sista timmarna syslöjd ännu mera chill. önska mig lycka till på matte provet.

cu

mind fuck...


duscha, sen hoppar jag in i min pyjamas och lägger mig i soffan.. sen blir de något fult program på trean sen sägen, dagen har varit tuff och i morgon väntar ett ostädat rum som jag måste ta tag i. lite plugg och sen blir jag nog bara hemma. kastar in ett inlägg sen puss

på SO'n wweeei!


just nu sitter jag på so'n och vi har snart lunch. sen idrott! hoppas alla får en bra dag kram!

Januari -16- 2012


mådag. skola till 15:50 sen så blir de direkt till tinga för att träffa Görda och Prinsen (: sen efter de äta och sen direkt ner till dansen, åh gud vad det kommer bli stressigt idag. glömt skåp nycklarna i brunflo och jag har inte en chans att kunna hämta dom idag, great! FML

Ti amo♥


jätte mysig helg med min älskling, middagen vart helt otroligt god, mys i soffan hela kvällen med harry potter på tv'n. veckan blir tajt och den blir väligt rörig men de ska nog gå! med lite sömn så fixar de sig, äre bara jag som ska kolla på fyrvalla transport på torsdag? i morgon är de måndag.. lång skoldag och sen träning och ett besök på tingan! åh hjälp mig. godnatt!

I soffan, myspys

Sitter i soffan och myser med min älskling vi väntar på mat, sen blir de tv tittande och sen hem gång för min del, hoppas alla haft en bra helg!

brunflo hela helgen (:



varit i brunflo i natt, åker hem en snabbis sen kommer jag till brunflo igen (:
ikväll myser jag med min älskling (: lagar middag, och det blir lax i ung med bandpasta, LOVE

mera uppdatering blir det inte idag men jag hör av mig i morgon! hoppas alla får en bra lördags kväll!
kram!

sleepover


sover hos tilda i natt ikväll ska vi redigera filmen vi nyss gjort och det får bli en överraskning :') i morgon så åkter jag till min älskade med middag och mys (: hela lördag och söndag! 
hoppas att alla får en fortsatt bra fredags kväll !

hemma hos tilda (:


Söt bild på tilda (:

nu sitter jag i tildas säng, trött som bara den och, har precis gjort mobilskalet klart (: 
åkter tog tillbaka till stan sen. får se vad jag gör då (: 

uppaderar då jag är hemma (:

when I look at you ♥


bilden är tagen sommar avslutningen 2011.


tänk vad tiden går fort alltså! nu äre fredag den 13 januari! helt galet alltså! ♥10 månader!♥

idag blir det skola, vi börjar med idrott om dryg femtiofem minuter, sen rullar det på som vanligt. efter skolan vet jag inte vad jag ska göra det återstår och ser!

hoppas alla får en bra fredag den 13 :')

mina läsare gör mig så underbart unik!

Glad läsare :) om min största dröm♥:
Hej!! :)
Ville bara säga att jag ääälskar din blogg!! :) Sen så undar jag om du skulle kunna lägga upp en video eller nått där du dansar :) du har skrivit så himla mkt om det, men man har aldrig fått se lixon :) // Ida


svar: åh! vad söt du är! ja du det kanske jag skulle kunna (: vad kul att du gillar min blogg!
ska se vad jag kan göra! kram

Lite mera....

ny header (:

nu äre dax att göra säng!

godnatt


I våran galax ser jag dig som stjärnarn som lyser upp min natt, yeah!



åh vilken dag! jag kommer somna gott inatt! middag snart sen en sväng till en annan värld, gamer världen (:
städa rummet kanske inte vore så dumt. sen så! natti natti natalie. fick mitt inlogg till dexter idag så snart sular jag iväg min ansökan till framtiden. huva! nervöös alltså! hoppas att allt går bra och att jag kommer in! önska mig lycka till!

haters gör mig starkare (:

ville bara påpeka att ni som komenterar utan erat eget namn är fruktansvärt patetiska (: vill ni ge mig era åsikter så skriv erat namn elr hör av er face 2 face :') så patetiskt


nå min dag börjar med att jag försover mig, skola till kl:15:30 sen ner för att gymma sen hem sova!


uppdaterar då jag kommer hem puss!

min största dröm♥

Tumblr_lxlydpiewg1r9qipuo1_500_large
min största dröm är att bli...
tävlings dansare i disco. varje gång vi har show ser man hur dom bara äger scen och man önskade att man var lika bra! det är uttagning snart och jag ska vara med. älskar att dansa!

frågan är bara om man är tillräckligt bra..


Under ljustets stjänor.♥


haha gammal bild men jag bjuder (:

idag har de vart en snabb skoldag sen hem till min älskade!
det sista som är kvar av kvällen blir lung ska lägga mig tidigt och sen så i morgon väntar lång skoldag och även en sväng till gymmet med amanda och linus hehe (:


Hemma hos linus älskling

Är hos Linus uppdaterar bloggen då jag kommer hem puss puss

I need that one thing...


nu går jag och lägger mig godnatt alla underbara i morgon är det onsdag! bästa dagen på länge. jag får äntligen träffa min älskade :')


känslan av fräsch kropp♥


jag har tänkt på en sak... jag undrar hur folk orkar vissa saker,
vi kan tillexempel ta denna "blogg" http://osdsgossip.blogg.se/ ..... fruktansvärt pinsam.
en människa med så låg självkänsla att man bara måååste hänga ut andra på.
aja det är ytliga bevis att människan mår dåligt.. såna hära saker är enbart pinsamma..

slår vad om att jag kommer vara med nu för att jag gett mina åsikter om din/eran blogg.
men visst häng ut mig du, du kommer ändå inte slå mitt läsar rekord! ;)


min dag

skola.. fungerade helt okej. gymmet med amanda och nu har jag varit hemma ett bra tag!
jag ska ta och duscha nu sen en sväng till vid datan och sen sängen! (:

turn my world upside down


hej trött (:

dag två i skolan. efter de blir det gym. sen hem och duscha och sova. min dg! weeei

Puss!

my day

första skoldagen. ja den sög.
sen tog jag bussen till stan för att gymma med amanda (: trött som bara den nu! och jag känner hur kroppen blir finare (:

ska duscha nu. sen sova godnatt

Lil wayne


snackas nått om han ska vara död han med nu, kändisar vad gör dom med sina liv?
aja hoppas denna död är feak, elr alltså faktan som har kommit.

god morgon jorden, folket, sverige...

Tumblr_lx5fbk1urv1qfik8to1_500_large
god morgon. idag är det skola! oh yes, min rygg får mig snart att gå av och jag lidet konstant. vaknade 6 gånger inatt av att min rygg älskar mig. Dagens schema blir följande
-skolan
-stan (gymmet)
-hem
-överleva..

hoppas livet går för sig idag. får jag tid uppdaterar jag från skolan eller nått annat.
hoppas alla andra får en bättre dag än jag!

PUSS

godnatt.. fimpar cigg



väskan laddad för i morgon....

-ipod
-tränings kläder
-tuggumi  (jag slutar röker)
fuck smokers!

godnatt

svar på frågestunden (:






hoppas att svaren räckte! nu ska jag fixa klart min uppsats till fröken :') sen så duscha och sova!

uppdaterar senare! (:

Strog about you. trying to catch a star

sitter vid datan helt fast klistrad. har snart byggt på ett hus i tre timmar, NO SHIT alltså, (vet att jag är lite nörd)
kvällen spenderas hemma med lite hemma spa och skickar iväg en uppsats till fröken :') sen blir det nog sängen för att orka morgon dagen som blir att gå i skolan nästan 6½ timme och sen till gymmet med amanda för att få kontoll på kroppen! hoppas att alla får en bra kväll nu sista innan skolan.

vill även påminna om att de är inte länge kvar tills jag avslutar frågestunden så klura på en fråga och komentera!

KRAM!

att vakna och se snön glitra av solen!

vaknade nyss av solen, idag ska jag tvinga min pappa köra mig till dollar! weei. 
idag är det söndag med andra ord en dag utan mening. ikväll blir det iallfall en riktigt tidig kväll måste sova för att vara pigg till skolan, suck... hatar skolan. ska väl kliva upp nu och komma iväg!




sämst storlek på bilden.

in the middle of the night...


ville bara berätta att jag älskar dej och du har gjort mitt liv så jävla värt att leva. att jag varje natt i mina tankar innan jag somnar tackar mannen i de blå för att jag träffa dej på bussen den dära dagen. att jag drömmer hela dagarna om hur vårat liv kommer se ut om några år. av alla vuxna som säger att man inte vet i våran ålder att man hitta den rätta, har fel.  för att du är den rätta. för om du inte är den rätta hur kan du då vara den puzzel biten som saknades i mitt liv? jag har aldrig älskat någon så mycket som dej och jag menar de! varje stund utan dej känns som en evighet.. det hära är en sån liten bit i hur mycket jag skulle kunna skriva om dej linus. men jag har försökt, men om jag ska göra mig kortfattad så är det du som gör att mitt hjärta slår och dessa 10 månader som jag har fått leva i samma luft som dej. kommer aldrig slå nått annat i världen jag kommer få uppleva! 

jag älskar dej thom linus berglund 
nu och föralltid

Mitt första inlägg ifrån ipad hihih

Hej hej sitter i soffan nere och tänker nog snart sova har ont i magen och huvudet, men ominte minst så ryggen, helt otroligt vad ont de gör... Ibland skulle de vara skönt.. Kvällen har varit helt lung. Men de har även varit lite tråkigt för att jag inte kunnat fått igång datan än. I morgon är det söndag och det menas med slapp dag.
vad brukar ni gör på söndagar komentera och berätta! Godnatt på er!
Och kom ihåg i morgons avslutar jag frågestunden så passa på att fråga.... Och amanda macknow du skriver inge fler peddofrågor!!! Hahahah

bad my day!


åh förlåt för så dålig uppdatering idag men min data fungerar inte så jag snatta min brors data nu!
dagen har varit lung och jag har bara suttit hemma och tagit de lungt! följde med linus tll bussen en sväng och sedan så vart de att jag kom hem och dampa på min data hehe! i morgon blir de att sola kanske får se annas blir det en game day! haha! uppdaterar senare!

P:S vill bara påminna om att frågestunden slutar i morgon!

puss

hemma hos max

nu har vi kolla filmen och den var ju sådära alltså! ingen höjdare.... nu sitter vi hemma hos max i stan och väntar på att pappa ska komma och hämta oss!

filmen är inte se värd på bio ladda ner den iställe hehe (: men de var mysigt att gå på bio med min älskade! morgon blir de en hemma dag... mys!

mera frågor! redan mycket fina frågor!


uppdateerar en snabbis sen. puss!

frågestund... ställ vilken fråga du vill!


fredag... mys med älskling!


hemma hos min älskling! vaknade nyss vi var som nästan alla vaken i natt för att se hockeyn!
och så klumpig som jag är somnade jag på andra peroden och missa alla mål :P men vaknade av att sverige vann! great! idag ska vi mysa hemma och käka middag, efter de blir de bio.. det blir stighelmer! hehe!
hoppas att alla får en bra fredag! och jag blir så glad av att se statistiken! :D 
i nästa in lägg kastar jag en en frågestund! så klura på frågor om vad som helst! den avslutas på söndag!


less....


jag får damp....
åker till linus uppdaterar i morgon godnatt..

åket till Hemå och Ellinor ...

chill...

I köket...

nu har jag vaknat igen efter strömavbrottet... det var tydligen inte bara vårat hus utan en del av östersund :P hhaha! men nu är den tillbaka och nu kan jag fortsätta på min torsdagsdödning! tildas kamera vill inte fungera så jag tog webcam bilder LOVE IT NOT!

visste ni att nudlar innehåller lika mycket kalorier som man ska ha i sig på en hel dag, (som barn)
så nu ska jag bli FET like a boowss!


får se om jag gör nått vettigt idag. kanske går till gården en sväg.... 


räcker det inte att jag älskar dej?

vaknade av att robin döda mobil som jag lånade tidigare i veckan, började tjuta! det var ett alarm, WFT den var inte på slagen elr hade simkort i.... det är någon som vill spöka med mig... resten av familjen drar på djungelhuset, då ska jag passa på att sova, sen kanske gå ut och skotta. får se om min rygg palla de. jag funderar på om jag ska ha en lite frågestund nu innan skolan börjar, blir även så glad när jag ser hur många som kikar in på bloggen! ä
nu blir de 112 på liv och död. see u soon,


live to day, tomorrow maybe too late...

åh min rygg dödar mig låångsamt. har duschat och äntligen fått sätta mig ner! idag var jag på stan med max! sen så åkte jag till amanda, bytte även ett par skor idag... till detta par finisar!
*
fodrade fina skor! uscha så fina! 
men jag smiter nog ner i sängen nu och sover snart!
jag i min mjukisdress! hihi tack älskling jag använder den varje dag!

godnatt!

hemma hos amanda macknow

nu sitter jag hemma hos amanda (:

to friends or haters

åker en snabbis till max, sen hem igen, min rygg skadar mig, vi hörs sen puss!

bildbomb på julens inköp och julklappar (:


sockar H&M 

kofta H&M

skjorta ginatricot

shorts bikbok

tjock långtröja ginatricot

bh ginatricot

bh ginatricot

HTC gratia 

klocka WEE

sminkväska H&M
maxfactor fondation
conciler make up store
nivea macsara 
puder isadroa



åh gisses. nu måste jag sova godnatt!

i brunflo...

hemma hos tilda och nu ska vi färga tildas hår hehe (: vart på stan med amanda som sagt och idag följde de med lite andra saker som de kommer bilder på senare. (: när jag lånat tildas kamera!
uppdaterar senare kram!

gör stan osäker!


snart drar jag och amanda in till stan och gör den osäker :P haha nerrå men en fika någonstans girltalk och en massa annan skit! måste städa klart rummet annars blir det ingen färd! uppdaterar då jag kommer hem puss!

skyscraper♥


erkänn att den har charm! 

jag har inte kommit någonstans med min städning men jag har färgat håret, ska städa lite nu sen sova, garderoben tar jag i morgon! när jag är klar kryper jag ner i sängen och kikar klart på nallepuh!

godnatt!

if I turn the world upside down would you love me more?



hemma igen efter att varit hos tilda, missade nästan bussen :O nu ör jag hemma med mitt bruna hår och nu är de bara löshåret som ska färgas. har deadline på att städa rummet, kl:12 i morgon förmidda ska rummet vara städat, order av mamma :P kvällen var jättemysig och i morgon blir det bättre blir en tripp till stan för att ta en kaffe med amanda och sen blir de nog hemfärd! jag älskar min lillebror han är dagens räddare i nöden! han lånade först i morse sin gamla samsug! som fungerade hyfsat. efter en hel dag med en helt störd mobil så kom jag hem och då insåg robin att de var samma uttag som på en xperia ! alltså en sonyericsson! så nu laddar jag min HTC med en sonyericsson laddare (: galet! haha!

men nu ska jag ta och börja så jag får sova någon gång! godatt!

stan med karrrow!

nu är jag hemma hos tilda med karolina och vi ska färga mitt hår (: eller aa tona med dom sa att den skulle hålla läängre än 20tvättar (: 
hihi  (: nu ska vi sätta i gång resultat kommer (:


billig hårfärg (:

före snyggt hår oh yes!

mys i soffan med världens bästa!

vi sitter i soffan och myser och kollar lite film, kikar äve lite på smink och hittade mycker bra grejer (:

lite dålig bild men..
det är
en fondations borste
en stor palett med ögonskuggor
en burk med ljusbrun ögonskugga
en consiler borste

alltsamman går på 102kr! lite grymt!

snart blir det film sen sängen i morgon blir de stan med stans sötaste karolina!

puss godnatt!

1 januari 1012- söndag.



det nya året börjar med en dag som typ alla hatar, men de kanske egentligen var bra eftersom dom flesta är bakis idag (:
själv var jag nykter och de var lika roligt och trevligt endå! mitt sällskap var Jesper Linus John Tobias Karolina Amanda oh Tony Louise Örjan Michaela och Markus  (: vi hade nog den bästa nyår man kunde ha! träffade även min älskade vän Lovisa som var på det gladaste humöret av oss alla! Det värsta med nyår var ju att alla fulla människor skulle skuta raketer, och dom sköts åt alla håll! men de var ändå helt okej för de kom ju raketer upp i luften med som var jätte fina! en liten nackdel med nyår och ha kille de är fyllekåta tjejer som inte fattar att de ska ge fan i ens kille! dryg grej! men kvällen var helt lyckad och de skulle inte kunna bli bättre! hur var eran nyår?

idag har de varit en slapp dag! legad hemma i brunflo och kolla på alla olika Canal+ kanaler som finns, Shrek måste vara den film som jag sett mest där tror att den visas tretusen gånger om dagen alltså :P sen fick jag och min älskade skjus hem av hans far, och nu väntar jag på att han ska komma hit! tror att kvällens film blir Nalle Puhs nya film, kalla mig barnslig. Nostalgi