vekar som det kommer bli bra det hära.

som rubriken lyder så tror jag att detta kan bli en riktig bra klass och en massa roliga år tillsammans! Frisör verkar vara helt underbart och jag hoppas att mina förväntingar inte var för höga! Jag har fått nog den bästa klassen på JB och jag tror att jag kommer vantrivas med alla fina människor! längtar tills i morgon!


puss!

Gymnasiet.

ja men då var det min tur då. sitter här nu och funderar över hur dagen ska bli, känns riktigt skönt att få börja om på nytt, nytt folk och nya lärare. hoppas verkligen att jag kommer trivas på frisör och att jag inte börjar vela med gymnasievalet nu... är faktistk riktigt peppad men väldigt nervös oxå....men det här vill jag!
Ikväll får jag äntligen sätta mina fötter ner på de älskade parketgolvet och jag får äntligen leva!!
D.A.N.S.A ♥

berättar mer om första dagen i kväll!

onsdag och det är mulet. igen..

onsdag morgon idag är det mulet weeeii... fulvädret. drar till skolan sen blir det att åka hem och bara vara. har absout inget att skriva om vi hörs sen 

puss

I wanna dance with somebody

hemma igen hann precis in innan det började regna! blir nog bara en skön hemma kväll i kväll det regnar, hann med att träffa min älskling en sväng på stan, 

mysigt med lite hemma tid framför datorn bara. 

puss

told you, you have to fight

älskade cam bild. 

måndag, ja började dagen med att lämna min älskade i sängen för att hinna med bussen till stan för att ta mig till skolan,  där efter jobba matte så jag vart helt pajj  huvudet, en snabbis in på stan reklamera min byxor och sen tog jag bussen hem. vart en stund framför datorn och nu kom jag nyss innan för dörren efter en road trip med moa och max. till tandsbyn och sedan orrviken och tillbaka til "hooden" haha Odensala haha spelade kvälls basket vid tavel och nu blir det sängen. mer än skönt! 

godnatt

söndags mys med min älskling.

vart lagomt sent igår. skönt att få sova ut, imorgon blir det skola igen. hoppas att jag får mitt betyg i matte. det är även sista sommarlovs veckan. sitter och myser i soffa med min älskling. och idag blir det bara till att ta de lungt.

puss puss

bakom allt annat.

otroligt skönt väder idag. tyiskt av mig att vara osäker på vädret så jag drar på mig långbyxor!
efter en tur på stan avslutade jag och moa dagen med att rulla omkring med moppen tvärs över hela stan med max och elliot. nu väntar jag på min tvätt sen blir det att mysa ner sig i sängen utan älskling... godnatt.

måndag tidigt... två veckor kvar till vanlig skola.

snart ska jag ta bussen till stan, där jag senare tar mig vidare till skola, så inte pepp alltså,... tkr det ska bli mest tråkigt. jag är trött det är säkert kall ute  också... åh. fett less. aja ska dock inte bilda emo core på bloggen, vi hörs senare idag! puss

försöker hinna med...

söndag, börjar med att vara sur idag. förstår inte riktigt varför men arg och sur var jag. älskling åkte hem idag och imorgon börjar skolan för mig, ska ta ikapp mitt betyg i matten. jag och amanda tog oss en trip med mopparna till dollarstore köpte rosahinkar och bärplockare, sedan till gymmet för att avrätta vårat fett.. men failade med att göra de, det hela slutade upp med träningsvärk och middag på Oden... sen bar de ut i skogen där jag lyckades få ihop hela 250gram blåbär. inte en högvinst men lagomt till en paj. har hunnit färga håret ikväll och nu ligger jag som en död fisk i sängen och önskade att jag inte kände mina ben... snart kommer min älskade isabelle hem och då ska vi mysa!! godnatt

nätter så långa...

var ute och åkte bil inatt, helt okej, somnade runt 4, även fast jag kom hem vid två. kröp er och kikade film. vaknade av att mamma ville ha mig upp.. nu sitter jag i köket och älskling kom precis, ska kolla en film och bara mysa idag. vädret lockar oss inte ut direkt. vi hörs senare! (:

simon bodin persson


för mig är du livet, jag tar dig förgivet...

hemma igen stannade längre än vad jag tänkte hos min älskling.
tog en trip ut i skogen i morse för att plocka hjotron men hittade inga så det vart blåbärsplockning ist.
min rygg tog död på mig så resten av dagen har jag legat som en bokstavligen dödmänniska i sängen och mått dåligt och haft satligt ont.. men som tur har man en sådan underbar vän som kan massa saker som hjälpte mig med lite massage så nu har jag inte alls lite ont tack louise! sen tog jag och moa moppen runt, och hitta elliot och jesper tog oss till MAX och tjocka oss :P hittade resten av odensalafolket och sen vart det en vanlig seg kväll ute i odensala känns skönt att vara hemma, men saknar min älskling allt på tok för mkt. 

godnatt

tisdag, super tidigt...

det var ett bra tag sen jag bloggade men livet kom i mellan. haha. idag blir det jamtli med moa, sedan stan tror jag. hoppas vädret håller i sig bara! senare ikväll åker jag nog till b-town och träffar william och sedan myser jag ner mig hos min älskling! vi hörs senare! 

puss

mys med älskling + två små

har myst ner oss isängen och kikar på thunderburds på vhs, riktig nostalgi film, blir här ett par dar riktigt skönt!