Sömnlösa nätter

Ligger här i sängen och kan verkligen inte sova, antar jag vänt då dynget ... Tips på bra saker att göra då man inte sova?


teresehöglund♥


grattis hjärtart på din dag hoppas den blir lika awesome som förväntat! puss <3

idag får jag träffa min älskade och vi ska nog bara ta de lungt idag, ska ner till gården på avslutningskväll och senare ut för att köra lite (: super bra dag (:

Vackra du

Nu är det bara en vecka kvar innan jag börjar min resa hemåt! Saknar dig så otroligt mycket vännen så du anar inte! Tänker varje dag på att de är så tomt utan dig och varje morgon, dag och kväll undrar jag hur du har det! Längtar tills att jag kommer hem och kan komma till dig varje morgon och kväll igen så som det brukar va! Puss på dig ditt fläskberg! Love you!


lost somewere.




godmorgon världen
sitter och funderar och verkligen tänker... ska nog göra mig en omvanlig nu under sommarn. 
mitt sundare liv. kastar colan och ostbågarna chip osv osv osv i tunnan nu blir det powerwalk och annat kaos en månad framåt.

min dag blir nog ganska lung en promenad och en skön dusch. skejta lite och sen träffa mupp tilda om hon kan svara i telefon.  glöm inte bort min frågestund! fråga fråga fråga! 

Emelie om
önskade du var här hos mig.:

Hej! Vilken underbart söt blogg du har! Du är jättesöt! :) den här strand-bilden gillade jag jättemkt! Vart har du fått tag på den?:) Eller du kanske rentav har fotat den själv? svinfin! Kramar

svar: tack! vad glad jag blir den bilden är tagen ifrån weheartit (:  tack så mkt för dina söta ord!


In the night smook.



grattisvännen<3 linusbengtsson

vart en ganska skön hemmakväll ska nog dra ut en sväng nu med lite musik i lurarna och hämta skejten och träna lite, få lite motion. sen blir det nog sängen...


stand on the top is hard.

hemma efter en snabb sväng upp till körfältet, sitter framför denna burk och ska nog bara sitta av kvällen hemma orkar inte ta mig ut och eftersom ingen är hemma så blir det fint att sitta hemma och leka foreveralone! haha! frågestunden drar i gång ikväll så kör hårt nu jag avslutar den på fredag! vi hörs senare!
(obs frågorna måste skrivas på de inlägg som denna bild visas på)


puss!


I soffan med min fina

Sitter i soffan med min älskling och min lillebror, vart barnvakt till lillebror :)


tisdag 26 juni -12




vaknade nyss och ska nog ner till köket för att hitta någe att äta. sen ska vi ut och leka.
idag ska jag fan klara att föra en ollie. vi ska se hur det går, ikväll blir jag göralös så finns det någon där ute som vill hitta på något hör av er!


Puss

delar säng med kanske världens bästa!

kryper snart ner i sängen med kanske världens mysigaste kille jag kommer sova bra inatt! möjligen lite varmt men vad gör de?! tog en sväng ut i det sköna sommarkvällsvädret och gav mig på skejten, hur det gick jo det gick fan bra! jag ska inte säga att de gick dåligt för snart kan jag göra en ollie på skejten! wiiie for me! jag ska kunna göra det själv utan att simon håller mig i händerna men eftersom jag inte vill ramla så tar jag den säkra vägen och håller hårt i händerna! haha men med små steg tror jag nog att jag ska ta mig fram i fart och göra en ollie utan att jag har min älskade i händerna! godnatt mina fina bloggläsare!
och nina nu hoppas jag att du läser för jag bloggar för att du ska ha något att läsa om dagarna! puss på dig tjejen!

puss!

i sängen

sitter i sängen med simon, har precis städat klart rummet och ätit middag ska snart ta en sväng till ica och sen hem och mysa i sägen igen. låter som en bra avslutning på en måndagskväll. har verkligen gjort det rent på rummet med damm trokning och andra dryga saker tog mig hela 4 timmar att bli klar, stackars min älskling som fick ligga i fyra timmar och bara vänta på att jag skulle bli klar. Frågestuden ska jag nog fixa ikväll om det finns intresse för att ha  någon i såfall avslutar jag den på fredag och då blir en ny sak på bloggen! 
tips på bra film är jag i behov av och andra härliga sommar låtar jag kan fylla min spotify med ! 

ha en mysig måndagskväll för de ska jag ha

hörs sen puss!

älskade underbara du!

gud vaknar och ser att mitt miffo bloggrapa mig igen! nu var det nära att tårarna kom! åh mow du anar inte hur mkt jag saknar dig!
idag ska jag få träffa min underbara simon och sen städa ur mitt rum hos mamma! kul måndag. jo men visst tror jag ska försöka dra igång en frågestund och andra roligheter! ska faktiskt säga att jag vart väldigt nöjd med min nya design ;) haha! ska kanske höra en annan header men så länge blir den dära alldeles utmärkt! vi hörs sen!

Puss!
image description

Miffo jag kommer snart hem

Saknar dig vännen men kommer snart hem, de kommer gå snabbare än du tror! Puss!
//moouuww


to stand on the way to love.

äntligen fick jag till bloggen! nu ska jag lägga mig ner i sängen och försöka sova lite. imorgon ska jag försöka bli nyttigare och leva ett sundare liv. vuxenpoäng! weeii! jag ska även hitta mig till kanske stan om jag orkar annars stannar jag i odensala och hänger fett här! städa rummet och tvätta låter inte så tokigt. rumble har blivit mitt nya beroende på mobilspel så om det finns någon där ute som vill spela lite adda nataliesulan sen är det min äckliga wordfeu-sulanflikkan och instagram @sulanflikkan

och nina ! nu ska jag blogga bara för dig! puss godnatt!

s ö n d a g a r... u n d e r b a r a s ö n d a g a r

image description
jag gillar inte söndagar det finns inget att göra på söndagar... men jag ska nog träffa max och terese sen, vad vi hittar på vet absolut ingen av oss :P fiska lät som ide, och jag skulle vilja testa sitta i skogen ett tag.. jag hatar mygg men jag får väl överleva... vad ska man hitta på annars, filmkväll?

hoppas alla har haft en bra midsommar det hade jag med min älskade och min familj.
lovar att de ska bli bättre uppdatering under sommaren men just nu har de varit mkt precis som alla andra gånger :P

puss!

sista veckan på storsjöskolan.

oj det känns som det var igår då jag hade sovit dåligt och med osäkra steg tagit mig till skolan. första dagen på storsjö, det var läskigt... nu är det sista veckan och på fredag är det inge tvåg till återvädo! känns trist men skönt på samma gång! gymnasiet väntar och snart så är det dax att stå på egna ben! 

mådag idag. helt okej dag, dock huvudvärk och smärta i ryggen men med lite film nu och alvedon så ska de nog funka! morgon dagen blir musik hela dagen och sen ner till stan för att sola med världens mest saknade tilda! skönt alltså! lite brunfärg skulle inte sitta fel, eftersom solen inte har visat sig så bra än! 

godnatt allesammans!

love me love it




önskade du var här hos mig.


vad ska man tro då inget är sig likt allt är annorlunda och ingen vill se hur det blir.

somnade med huvudvärk, vaknade med huvudvärk... skönt! lederna i kroppen gör ont och jag önskade jag visste varför. en lång dag i sängen med massa sovande och letning av klänning, kalla mig sent ute. men nu har jag hittat den och även skor till, dock inte dom älskade skorna jag ville ha men aja... inget blir som man tänkt sig. nu funderar jag mkt på vad jag ska göra med mitt hår. om jag ska slinga de elr om jag ska färga de rött igen. hm... dip dyle? nej jag vet inte alls vad jag ska göra. två prov ska vara klara denna vecka och jag ska verkligen satsa. och på fredag är det en bra dag! då fyller jag år och då blir det alldeles utmärkt!


kanske det är dax röra sig uppåt mot min far. vi höres