k.n.u.l.l.a

hemma nu, jag sitter och diggar k u n g e n eddie meduza. sitter just nu och lyssnar på när man är femton år :')
 men ragga runt är bäääst! lyssa på dom ni kommer älska dom :D


anyway dag har jag mest varit i stan och sen dorg att till brunflo, träffa min beejbi ;')
vi var i brunflow city ett tag x) seen drog ner vi till teo, sen så satt vi och digga musik sen drog jag hem, nu sitter jag här och hostar snart upp hjärtart, huva! aja men ska starta en annan blogg med tilda :)


Puss <3

hämta papper...

jag är så frutkansvärt förskyld! helt otroligt att jag fortfarande lever med alla snor losker jag typ hostar upp -.-' fiifan vad vidrigt. jag hatar de. idag skola.. sen blir de stan tror jag. veckan är fylld med skiit så de bara att bita ihop och längta till min älskling på fredag.

uppdaterar senare på stan elr nått, bye



e g o g i r l.






Godnatt sleeep tight! <3

08:45- hur arg cheyy?


okeej bilden kanske inte passar men jag ska inte vara för emo liksom. skulle ta bussen som gick 07:45, och inte nog med att den går tidigt, jag vaknar 07:47. jag kastar på mig jackan och väskan och råkutar, när jag är ungefär 30 meter från busshållsplatsen åker den förbi! snacka om att jag vart arg! jagväafitthorsneknulladfarfarsanalhålsbuss!  aja får väl vänta på nästa buss som går 11:15 -.-' ghaaa jävla skit liv! irriterad chayy Im just saying!  inte okeej, men ska ta och decka en stund så man kanske kan vakana upp senare på en c00lare humör :)

Tell u more later :)

the little life.





sitter här och väntar på att teo ska smsa så jag kan ringa han :) tar första bussen dit i morgon :) bussen går 07:45 så jag är i brunflo ungeär vid 8:) sen så sover jag med min älskling :)
imorgon blire till att plugga, plugga plugga :/ så var social vi mobilen imorogn bitti och sen efter jag har plugga haha :)
ska ta och tvätta bort sminket nu.


Godnatt och detta sett på att skriva ska jag inte använda igen de vart knas.


Blog u twomorrow:) stavarN haha

sulan♥





just me, the only girl in the world ♥


nu har jag ätit och sitter och lyssnar på en gammal inspeling på är jag sjunger, hehe! fick inte dra ut för mami, för jag är typ då f1 sjuk. blir istället att jag drar till min älski i morgon bitti, sådär f1 läskigt tidigt. ska snart ta och sätta på mig mjukis kläder och sen blire efterrätt, dagen spenderades på ödestaden österund centrum. inte en kotte var istan... suck... allafall träffa fina lovisalöfvenberg och linnea julia och ida :) dom hade köpt fina presenter till gry :) träffa idakiristiansson och henne vänner. sen träffa jag person och amanda och markus gabbe å johannahörtig och rebeccastrandberg. mysig värre förutom att vädret fucka sig!

uppdaterar senare, chaarå ;)

på v a l l a

ska nog dra till valla och träffa massa goafolk! vet inte vad som händer ikväll men antar att de blir en massa bus :D jag har inte alls mkt att skriva om så de blir ett kort inlägg som är so ointresant att man kan byta blogg nurå. så chaarå :P


hur stolt chayy?

just a pick ....







mörda ett träd...


sitter här med ett kååla glas, ett rum med fint mjukt golv fyllt med mina kläder. ska väl göra ett ryck och städa snart. smar med galet folk, köper mina c00la idér på ebay. och snart ska jag ta en sväng ut i köket för att raffa åt mig hela kååla flaskan. i morgon blire nog staden, elr aa annars blir de att sitta emo hemma haha! lite bilder från dagen "leka modell " kommer snart då dom är redigerade och nog normala för att visa, så de är bara att hålla koll på bloggen i natt ;I ska nog ut och röka snart elr nått annat kul jag är utråkat. och mer awesome kan inte livet bli. amen chaarå!


F r e d a g

vakna nyss av att jag kände att jag var så sugen på kååla ... måste serist fixa de idag :O
ska sminka mig och platta håret och grej, chaarå :)




cola dirrmode♥



mums. vill ha nu! asså kåålan men Lv väskan skulle inte heller skada... men jami!
*drägel*

Chhaaarååå

new times.



 har precis firat lillasyster daniella som idag fyller 1 :) hon fick en chockrosa bobycar och annat grejs som jag inte har koll på.. tror de va en trehjuling oxå :) nu sitter jag på rummet ska snart ta och läsa igenom all infomartion jag har sökt efter till min rapport om fusion. sen blr de att skriva klart svenskan och engelskan. attans jag missa so'n aja får ta den i helgen då precis som musiken..

i morgon så blir de en skön dag med bara en snabb skoldag och sen så blir de bussen till min älskling.
mysa med godis och film.

men innan jag nu sätter mig och pluggar tror jag att jag ska se alvin och gänget 2 (a'



don´t cry......




gick hem från skolan, ska ta de bara lungt ikväll tror jag mamma vekar inte låta mig jobba på gården, aja.... jag ka snart ta och hoppa in i duschen... sen så ska jag plugga plugga plugga...

idag fyller min älskade lillasyster daniella 1  år!  grattis gumsifiis ! får ej lägga ut bild på henne så ni kan inte se.
jag har inte mkt att säga.... inte alls. så



blog u later...

att drömma är en sak, men att leva livet som är verkligheten är så mycket större.



att man önskade att livet kunde vara som man drömde att man ville ha de, det är så de skulle vara, jag ä nog inte den ända som tänker så... när allt blir tvärt imot de man vill så käns livet tungt,  man kanske ska flytta till drömmarnas land, och leva där föralltid. om livet vore så lätt.



är hemma nu efter en mys kväll med gött folk. ska snart ta och vara otrogen med min kära kudde. pratar med teo i telefonen, saknar min lilla älskling :) dagen har varit helt okej. en vanlig dag antar jag, elr vänta de är skit kallt ute... men vänta igen jag bor i jävla norrland då ska de vara som att bo i en IgLo !!!

Skolan i morgon då ska vi sitta och lyssna på någon awesome tant från andra världskriget :) förintelsens minnesdag :)

men sängen kallar....


sulan...

@ skolan


jag sitter på skolan, vi söker om någon snubbe :) hehe han verkar ju inte dirr c00l


uppdaterar senare.
Rasmus hälsar att snubben är awesome :)




m i n d r ö m



sitter hemma. ska snart sova. sitter och pratar med teo och smsar med : johanna, gustav och chattar med lilla wiltor på fb, sitter och tänker på skolan och hur jag ska köta den, så jag får dra till stockholm :) med min älskade teo och wille å johannabeejjjbii! gullnosa som hon är!!! någon som har ett bra tips på vad jag ska göra? men nu ska jag ta och seriöst städa rummet och sen sova. jag behöver de. blog u i towmorrow.


lots of love Sulan

m a k e t h e p a i n


förlåt för grymmare uppdatering, har inte haft tillgång till data, anyway. wasUp! haha  nu vart de f1 gansta! skolan idag sen drog vi hem till mariell, sen ner en snabb sväng på stan för att hämta klockan. sitter hemma nu och ska ta och  plugga med en kopp kaffe, mumsigt värre. ska väl ta och städa rummet lite och sen så blire duschen, och mysa i duscheen och sen blir de att sova tidigt, sen upp till skolan, har en raport jag ska skriva sen så plugga till den i nästa vecka. min raport handlar om fution, de nya elsystemet som ska kolla ungefär vid kanske 2013-2015 någonstans där i mellan så de är väl bara att sätta igång. uppdaterar innan jag drar ner i sängen och är otrogen med kudden....



blog u later.

f1 taggad!




sulan har blivit f1 taggad för att fixa skolan! hon kommer nu att sköta skolan resten utav åttan. och hon kommer klara det sådetså!

//mariell ;)

coola i sägen,

min mamma kan fan inte klockan... när hon väckte mig var klockan ungefär 10:50, då säger kvinnan aa klockan är snart tolv natalie! jag blir chockad och kollar klockan, då är den fan inte tolv, utan snart elva....


iallfalll idag blir de att åka till valla, och hänga f1 med min kära fru och angelica och lollo. ska färga tillbaka håret också haha kan ffan inte ha orange... det finns inte så mkt att skriva om idag... ska ta och käka frukost nu.





b a d t i m e s ...



har du någon gång kännt, att allt känns fel?  man väljer fel väg, och det känns att man saknar en del, men hur ma än vänder och vrinder, ser man inte biten som man önskar gud sänder. en ledtråd för att finna sig själv, för att kunna känna sig levande igen. du hör en röst som viskar ditt namn, du önskar dej upp mot en änglafamn om du kämpar om du låter lågan brinna.....



giveme.giveme.giveme.giveme♥

har kikat på kläder to summer! hitta fin kläder!





Och mina älskade!



Low converse.. mums!


skolan har varit rätt nice idag, har inte gjort så mkt mest kolla på film och grej.
I morgon äre fredag och då dra jag till min älskling! yeah! tihi. vi kikar nog på film och bara myser de är de vi är bäst på!
ska ta och typ sova nu inför att kliva upp halv 7 i morgon bitti. vi hörs mera i morgon.




Sulan♥

b r b m @ t @ mami!

.

-.-

a desire to forget, there. but to try to forget is a fighting spirit.

@ skolan!

sitter på skolan, alltid lika kul... hahah not! stan efter skolan, gör nått hur jag mår test. aja brb skola! 



When I need insperation





nu äre måndag ska ta och sova nu, imorgon äre skolan yippey! haha elr inte.
rummet är i allfall klart, saknas bara att spika fast ett par lister och sen alla möbler. men de blir på imorgon/tisdag, det känns skönt att mitt rum äntligen har blivit klart :D

jag uppdaterar en gång innan skolan i morgon,


framtida tankar!

sitter hemma i min underbara myskofta, sitter och spelar sims i tidsfördriv. lyssnar på three days grace, mums!
mitt rum har börja få upp dom gråa tapeterna, det är grått på väggen snart, snart blir mitt rum "fint" haha.
har börjat planera och dom tre första dagarna i veckan kommer se ut såhära :


 
för första gången haha! hoppas jag följer de! :) jag börjar bli bra i skolan :) jag hoppas på betygt ändring till sommaren ni kan ju se mina förväntningar på betygen



Sulan har börjat sköta skolan :) hehe

Glömde slöjd men där får jag nog bara G+ haha!


Vi hörs senare då bilder på mitt nya rum kommer....



Blog u later!

makeover!




mitt rum får en fiin makeover! haha jag vet att de inte heter så men aja, awsome kommer de bli, har stått hela dagen och fixa rummet. har slipat väggar och en massa grejer, just nu håller vi på med att måla taket, snart när allt de har tråkat börjar vi med tapetseringen, sen blir alla möber inskickade igen, älskar min farmors komentar som fick allt att börja.

farmor=F
Jag=J

F- bor du här???
J- jaa de gör jag de är mitt rum liksom....
F- men gud var barnsligt! nee nu är snart 15 du ska ha ett riktigt ungdomsrum! inte nalle puh och saker på väggarna! nu gör vi i ordning ditt rum Natalie!!!

och se nu.så är nästa grej att tapetsera! go recer farmor!


blog u later.



Sulan

66 days with u ♥

grattis älskling! vi firar två månder idag. 15 November, idag äre 15 Januari! flera månder ska de bli!

Älskar dej!



the way i feel.

jag saknar dej, det är galet det har gått två dagar utan dej och 101 dagar återstår. jag kommer aldrig klara de, men jag ska kämpa för dej, du min allra bästa vän! jag önskade att du fanns här med mig så jag skulle kunna förklara för dej hur mkt jag älskar dej, jag kommer skriva låt texten till dej och mig så sjunger vi på avsluningen då du är tillbaka. ingen kommer kunna ta din plats iklassen du ska vara där och ingen annan! jag önska du kunde se hur mkt jag verkligen behöver dej här hos mig, min kemparkraft!


rahim hosseini jag älskar dig! glöm aldrig de!


dirr-mode

skolan-stan-brunflo


Dåligare uppdatering, aja puss


Sulan

Give me♥

kikade på h&m idag på stan, hittade lite godbitar, check this out!!!






ghaaa give me! ♥

hur stolt?!

hemma nu sen några timmar sen, har snackat en stund med ludde ska snart ta och ringa teo.
var efter skolan och titta på basktet ludde och hans lag mot saras lag spännade, har inte mkt att skriva. men haha kul chayy!

läs bloggen iallfall

Ludde bjuder på bild idag ;)


Söt som alltid :)



Sulan


B a c k t o s c h o o l !!




vakna fixat mig och nu äre bara frukost kvar. godmorgon världen, första skoldagen nurå! f1 kul. amen tjena! inte pepp asså! vi kommer få nytt schema idag. Idont know whay!  r e s p e k t på min engelska - tack. den suger jag vet men haha!  åker till min älskling efter skolan idag, fast jag är sjuk. hoppas ALLA  får en grym dag på skolan idag -.-' haha men charå!

knock u down ♥

smärta i hela kroppen jag är helt slut asså! öronen värker och halsen är som ett rör med knivar i! ska ändå dra mig till skolan i morgon, inte ska jag överdriva min sjuklighet, har inte varit sjukanmäld från skolan sen typ fyran, så inte i morgon heller. men de blir klart myskläder! stor kofta och massa mys! hörs i morgon bitti ska sova nu! chaarå sjukling ;)







the last day.






sista dagen på lovet. ska städa rummet och rensa de och så, nästa helg så blir de att renovera de kommer bli nya tapeter! :D ska snart äta och så, i morgon äre skola... hahah yes iii vad kul.. am ne!!!
sista terminen i 8:an haha :D åker till min älskade teo efter de,



Blog u later
Sulan

for the first time,




för första gången på nästan två år har jag fått feber, känns skönt att vara sjuk blir aldrig sjuk... men ändå förjävligt, är ju inte van... måste nog sova snart för att basselurerna ska försvinna. h3h3 :') har ont i huvudet halsen och i öronen, känns som om jag har två tennisbollar i halsen. imorgon ska jag nog bara vara henne fixa mitt rum och sen så blir de att hämta kläder till två veckor. blir ju hos pappa så länge, har hittat en ny tapet till rummet så snart finns inte mitt rösa rum utan de kommer bli svart och vitt :D älska!

ska ta och titta på bröllops duellen,

Night.

Sulan

Long time agow.

henma efter en liten sväng med farmor, ska snart ta buusen in tillstan och kika på bio med FeliciaWidén och JohannaRinzén. vi ska kolla på the tourist. f1 nice. kvällen kommer bli awsome och efter de ska vi ta och våltgästa simon :) bloggar senare puss :=)



Blog u later.


Sulan

Bad update

Culiiiluu bloggen har varit med terese hela dagen så jag lovar att i mrogon elr nått kommer de komma bilder, hade tills i morgon godnatt ! ;D
blog u later ^


Sulan

Busigt värre brudar...

sitter hemma hos terese med underaste Sofia och sjlävfallet terese! jag sussar här inatt och sen så vette tusan vad som händer. ska se vad som kommer upp. blogga via telefonen verkar inte funka... suck -.-' aha! 
kvällen/natten kommer bli kung! har saknat tiden med brudarna :') vi hörs!






Gullungar! 

catfight !




hemma nu, har varit hos teo hela dagen/morgonen. kommer hem gald och ska snart ta och hoppa in i duschen... men kärringen vägrar ju släppa in mej i duschen! greppa människa jag känner mig ofräsch!

imorgon ska jag nog till standen, hehe träffa underbara saknade EmmaSalomonsson. sen blir de terese höglund på kvällen, tror jag sussar där med, slår vad om att de kommer tas en massa kort så de är bara att vänta på bloggen så dycker de nog upp ett par stycken.
idag har jag gjort något jag inte skulle göra... och de var ju att äta pizza... nee inte gott... huva. elr jag gillar de men till en viss gräns jag kan äta två bitar kanske tre sen blir jag äcklad. haha och jag åt 6 så nu sitter jag här gryymt illamånde. lyckat natalie! lyckat....
ska försöka få männskan att låta mig duschaa nu!


blog u later.



Sulan

time makes a difference

tid... tid är en rinnande sak, en ska man inte kan stoppa... en sak som passerar. man önskar att de fanns tider man kunde stanna då allt är helt perfekt. tid... tiden rinner som sand ut våra händer. det går snabbt. åren bara flyger förbi. man kommer så väl ihåg första dagen i skolan, för hela sitt liv, första gången då livets allvar kom. nu sitter man här 14 år och man går sista terminen i 8:an. det har gått snart 9 år... det känns som en vecka... man hinner få en massa nya kompisar. nya vänner som man blir bästis med, man får en pojkvän, sin första kyss... i 9år... har livet hunnit passera så många olika stadier. 14 år och livet har inte ens börjat! tänk dej du har 5 nära vänner. ni kan alltid snacka. men en flippar helt. hon blir omhändertagen av sos, hon mår dåligt, men inget kan du göra... det ända du kan är att stötta.. men de räcker inte långt, du kan skrika, du kan bråka på henne men inget hjälper. hon är som din syster... en del av ditt hjärta... hon rymmer hemifrån.. hon svarar inte när man ringer. man känner att man får rollen som mamma.. men de är slut nu. för två år sen lärde jag känna henne, de var så konstigt, de var liksom bruden vi brukade jävlas med på skolan.. men hon var som oss, precis som oss. hon var en riktig vän. tills nu då hon flippa. vi älskar henne vi vill allt vi kan. men inget räcker. under dom åren jag har levt har jag ALDRIG kännt mej så ensam utan henne. men jag kan inte hjälpa henne....


jaa tid... en smärtsam sak. den går inte att stoppa å inte heller att spola tillbaka.
det ända man kan göra är att hoppas att de blir bra igen...............

I will be the princess in youre story♥



bloggar för morgonens inlägg nu för att jag kommer inte ha tid i morgon då jag ska upp tidigt kanske smsar från mobilen, klockan är ganska mkt men jag har inte orkat sova, elr jag vet inte om jag fixar att sova. imorgon blire mera rött i håret, sen blir de att umgås med dom bästa! Wille Linn och Älskling! såklart kommer de tas kort i morgon så de är bara att kika på fb elr inne på bloggen senare i dag så kommer de upp craZy shiit på oss ;) blider på håret kommer sen de med,  ska förska vara så social med bloggandet som jag kan imorgon, hoppas ni får en toppen dag !

Blog u later

sulan♥

tha keff mode.



sitter hemma i min mjuka säng drömmer bort i drömmarnas land. sen så vaknar jag av teos jävla snark!
hahaha aa elr så inte, har legat i pyjamas hela dagen har inte orkat göra nått mer idag, de är söndag! the keff thaay! haha, i morgon ska jag träffa liiiiiinnnnn occchhh färga hennes hår, jag ska typ också¨färga håret :D  thiiht skkaaa nog vara seriöst social med min älskade teooo x)


blog u later.

sulan

on keff mode.

godmorgon vaknade nyss, nils karlsson pyssling är ju på tv, gamal barndoms program. men egentligen väntar jag på att få se de program jag lyckades missa igår även fast jag verkligen skulle komma ihåg de. men som sagt jag heter ju sulan så vfr är man inte förvånad.  fornarna på fortert med FOKI! elr alla kända bloggare men jag måste bara se foki!


det börjar snart ! idag kommer teo hit. är så himla sl så jag orkar inte röra mig, men får se senare idag hur jag gör.
blog u later !


Sulan


blött hår och rosa mjukis dress

tröttare cheyy, duschat och ska nu sova. Night <3

Coookiie boy!

sitter hemma hoa kakan med teo ska snart ta och dra oss hemmåt till teo käka bylla u know. yees man. awsome på derå! blog u later





Sulan

Love Generation♥





skönt att kunna sova en stund längre ungefär sådära två timmar, konstigt nog var jag bara vaken till fyra men aja.

idag blir de nog bara en mys dag antilgen hemma elr så åker jag bort till brunflo.
går dagen var helt okej firade den med hela mammas familj, det är -

mamma och rickard
jag och teo
robin och christoffer
Jennifer och oliver
Michelle och Daniella

det är sammanlagt 8 barn och två vuxna. ett helt dagis x)

hahah. ja vi började med att äta förrätt- räksörja med rostat bröd. sen vart de varmrätt- fläskfilé med hakkelbakspotatis. sen vart de en liten mat pause. gefär vid halv elva käka vi efterrätt hm.. de var - cheesecake elr nått liknade var ganska gott.  vi var ute med oliver och michelles dagis kompisar dom var väl gulliga, hehe. vi hade de "grymt" kul. som sagt hade vi som lilla nyår och small lite raketer. sen gick vi in. vid halv tolv gick jag oh teo till teos föräldrar som var i samma hus område jag bor i.  vi gcik dit och där bjöd dom på ost och kex, sen vare någon awsome gubbe som var typ papparatzi! iallfall drog vi vid tolv slaget och kysstes under alla fyverkerier, naaw :') hur var eran nyår? min var som sagt högljud oh inte dirr så lung, men ajaj.

men ha en fotsatt mysig dag... och hoppas att alla småfyllon vaknar snart, puss påer!


sulan

1 Januari 2011

en chans till en nystart. min tvåtusenelva har redan hunnit med tårar skirk oh svordommar. hm aa så jävla less på föräldrar! aja ska väl ta och rabbla upp mina nyårslöften-

sluta röka
sköta skolan (få bra betyg)
satsa på moppe kort.
blogga minst en gång per dag.
inte missbruka data ^^


jaa en del av de har jag redan faila på men  :P ^^


aja hoppas på ett bättre 2011.

hörs i morogn / senare idag puss


Sulan