Y.R.A.N.2.0.1.2

gårdagen var helt jävla otrolig! MASKINEN var nog det bästa, sjukaste avslutningen på kvällen, nu blir det till att göra sig iordning för del 2 för snart så drar andra kvällen igång! NU KÖR VI!!!!!


äntligen!

äntligen är det lov igen. långa sov mornar och långa nätter... äntligen det som ska vara ett sommarlov! en helt okej dag på jobbet börja 09:00-16:00 bakat cheescake och annat gott. nu ska jag ta och bara chilla! mysa ner mig och aldrig röra mig ut igen. kanske tar mig till gymmet men de verkar vara kritiskt.. haha !


torsdag

äntiligen sista dagen på jobbet! ska ta och göra min dag och sedan så hoppas jag på att få träffa min älskade, dock som lär vara ganska tråkig eftersom han lär vara bakis men men... kanske en sväng ner på gymmet idag? elr bara ha världens mysigaste kväll med min pojk? i morgon äre yran och jag har fortfarande inte en biljett.. 10 poäng till mig... yeah!

never stop you


skit dag. inget är bra nu tkr jag... åh.. tur att min älskade kommer hit snart och att jag äntligen kan se framemot något idag. är less. dumma jobb dumma väder dumma allt! undrar fortfarande om jag ska gå på yran och jag undrar fortfarande vad jag ska äta till middag. och jag har en fruktansvärd ångest att jag inte åkte till gymmet idag men jag är så arg att det skulle aldrig passat. tips på att lugna aggrition? haha!

stop and stare


måndag, vaknar två timmar innan larmet. grett. ska försöka sova en timme till, behöver verkligen de, snart har jag jobbat klart. skönt med lite pengar. yran till helgen förhoppningsvis.... senare idag bär det av till gymmet för att röra sig lite. vi hörs senare idag.

puss

don't wake me up.

sista jobbveckan nu, det kommer bli bra! jobbar ihop mina dagar så jag kan vara ledig på fredag, yran. ska man gå på den? är det värt? just nu känns allt fel och jag vet verkligen inte om jag ska våga lägga dom pengarna på yran...

mina tankar är inte klara och jag vet inte om jag vågar tala.. jag har ingen aning om vad som händer och jag vill inte att de ska påverka mitt liv, stunder som nu är något som jag helst vill undvika... jag kan inte förstå att de kan kännas såhär. och hur känns det verkligen egentilgen, ja det kan jag inte ens förklara för jag vet inte. det ända jag kan säga är att jag inte orkar. jag är trött och jag är oftast deppig. hur varför? varför är det såhär? jag undra.. ska boka tid hos en läkare kanske? nej nu blir det allt för fel. har jag valt rätt? ska mitt liv vara på detta sett eller ska de vara annorlunda? jag vill att de ska finnas delar av mitt liv men inte allt. jag vill glömma det förflutna och fortsätta satsa på min framtid men de är något i mitt fördlutna som sakver mig. något som stör men vad det vet jag inte... behöver starta om. resna tankarna och plåstra mina sår. en dag blir det här ett minne blott och snart så kommer denna text vara ovesentlig.

torsdag, vaken i tid.

vaknade av rätt larm. ska ner strax koka ett ägg och äta lite frukost. senare vidare till jobbet, efter det så kryper jag ner i en säng med ming älskling. hoppas det blir bättre idag. vi hörs senare idag. 

har fortfarande inte några sms elr pengar på mobilen så om ni vill få tag på mig så äre kik:sulanflikkan som ni får skriva på ;)

puss!

helvetes onsdagen.

åh, vilken förbannad dag! börjar dagen med att försova mig tre timmar till jobbet! fint. sen hem och få för mig att laga hemgjord tårta... ja det gick väl okej tills jag misstar vaniljvissp som man kan koka och den man ska vispa med elvisp... så det blir kaos. sen så råkade min älskling vispa grädden till smör och jag bränner även vaniljsåsen efter att prövat koka den... ja tillslut vart den ju bra... ända tills jag inser att tårtarn vart as äcklig... köket är nog inte riktigt mitt ställe. men fick ett bra avslut med en mys stund i sängen med min älskade och nu är det dax att krypa ner i sängen och ta det lungt innan jag somnar och väntar på att klockan ringer imorgon bitti! 

och nina... jag har hört av mig, men du är ju så seg på att svara. jag vill gärna träffa dig på fredag! 


puss!

måndag,

åh vilken dag jag är så trött så det finns inte! stått och gjort matlådor. har äntligen hittat till sängen igen och jag känner att jag äntligen andas ut i morgon blir det en ny dag på jobbet och efter de får jag krypa ner i en säng med kanske världens bästa älskling. kan inte bli bättre! griniga veckan startar nu och jag ska försöka få det att bli en bra vecka ändå. hoppas på att det finns någon där ute som kan va lite extra go med mig! 


godnatt puss

I start the the workdays tomorrow.

haft en super bra helg med mig älskling! i morgon börjar man jobba och det känns helt okej! lite sliten och har inte vänt tillbaka på dyngnet än men de kommer väl. jobbar måndag till fredag och det känns väl rätt så bra nu då man ser att vädret inte kommer vara det bästa, måste ta tag i mitt gymmande igen så det inte läggs på hyllan! peppa peppa! men godnatt alla och jag ska verkligen hålla bloggen update. bara för dig nina ! 

puss

vaknade upp brevid min älskling

vi åker hem till mig idag, ta det lungt och mysa med mina små syskon. Dåligt väder och trötta, bättre kan det bli


myser nere i skejtparken

sitter och kikiar på då killarna skejtar lite rätt skönt väder ute ikväll myser jag ner mig i sängen med min älskling vi hörs sen puss


Skejtrampen

Sitter i stan och kollar på älskling som skejtar med små grabbsen som skejtar med, äter jordgubbar och leker kung


I'm gonna love you like I never been broken


torsdag, träffa min underbara vän amanda! stan och en god fika ska nog bli bra idag, senare ikväll kommer min prins förbi. ska ner och steka fiskpinnar, och göra mig i ordning för att åka! någon på stan? smsa!


puss


unborken love ♥






unbroken.


måndag. vart med min älskade vän amanda tog mopparna runt i stan och stannade för en liten picknik vi skejtramparna nere vid sjön. fint väder hade vi och en bra utkik över dom rutinerade killarna ;) hemma nu och det verkar bli en väldigt lugn kväll. någon som vill hitta på något hör av er.

puss