Home @ 19:40

chaa har kommit hem nu från stan, har träffat en massa trevligt folk idag ^^
Ikväll e sista yran-kvällen och jag e inte där -.-' åå jag hatar att jag inte fick gå.... men nästa år då e de min tur. Aaa då ska jag banneme in! har räknat ut att om jag lägger undan 30 kr i veckan i 52 veckor så har jag 1560, = tre dagars + godis + karuseller! tss fett smart ju!!! hihi! så om jag får typ 400-500 kr i månaden som månadspeng så har jag ju pengar! ChasFlow!!! tiii. men nee fiiifan vad magen kurrar! uscha!!!
Pöss chaaa

wake up @ 06:40

chaa chaaa, har en känsla att alla sover just nu, jag vet inte vad som hände men jag somna vid typ 1 men vakana vid tjugo i sju, asså jaa måste ju ha någe fel. Så nu sitter jag här, heelt själv, skit trött och funderar på att se last song igen men jag vet inte, känns ju lite värdeslös att se en sådan bra fiilm igen, efter typ bara 4 timmars pause, haha.

Idag är de lördag^^ och idag ska jag ner till stan hoppas jag för att jag ska se EricSaade med underbara Loivsaa'harrysson. sen tror jag att jag ska ta bussen hem elr nått orka stå ute i regnet liksom. Men idag e ju inte riktigt någon vanlig dag, för idag kommer min AnnaSködulf hem, min älskiling, faaan beeejbiii jag har saknat dig som bara den. läängar tills jag får krama dig igen!!!! tss btw då ska jag börja räkna ner dagarna till jaa, måndag 9 augusti, då jag drar frååån äckel östersund, tar ett fly på 50min till STHLM yees beeejii nu drar jag, jipppy. orkar inte de hära mera. så lämnar alla problem här, och drar tills mormor! 5 dagar heelt sjäälv i stora stockholm!! gaah jag längat såå mycket!

Göra listan idag,
*tvätta kläder
*städa mitt så vääl städade rum rensa de på saker.
* sova ZZZZZZzzzzzzzzz..................
* ÄTA KYCKLING!!!!
tss hahha de var ju någe viktigt. "äta kyckling" hahah....

sem måste jag veta vad jag måste köpa innan jag drar till mormor, så jag kan tex duscha och platta mitt hår och grejer i stockholm, och vad som följer med och inte, blir inte mkt kläder men ändå. men brukar ju alltid lyckas ta med sig mer kläder än vad man behöver. men ska väl ta och försöka sova nu.. så godnatt/morron.
Upptadrerar sen

U N D E R F U L M O V I E

Nemnechaa! asså jag måste bara säga att de hära är den bääästa filmen jag har sett påå länge. om man bortser Hancock, meed sjukt läckra Will smith, gaaah jag tror jag smälter. Nee men tillbaka till fiilmen. The last song med miley cyrus. ghaa underbart fiin film. ni som inte sett den, ni msåte seeee den !!!!

Men nu ska jag soova!


N I G H T


W a t c h f o r m o r e c l o t h e s ♥

amenchaaa (wannabeeRebecca) (a'
nemne iallfall chaaa...  sitter här och letar efter ännu mera kläder, om jag har tur kanske jag har en snäll farmor som kanske kan köpa lite av de hära fiin fiiinaaa  T-shirt´s

   
                                                    

jag eelskar trjöa nr2 tycker den stämmer in lite på vad ni brukar säga om när jag blir sur. hahah iallfall säger vissa de. men dom höra skööönteterna kostar ja ungefär 200 kr st. så de e ju en  rätt stor summa money för alla tre. tss men man kan ju alltid fråga (a). chaaa      


c l o t h e s I want them so bad









Har suttit och kikat på H&M´s hemsida och tittat kläder hittade ett par kära saker som måste bli mitt till hösten.
Visst äre snygga. jag måste bara få ta i pengar till allt, men men....
ikväll ska jag nog bara vara hemma och, mysa. För de blir ingen yran i kväll heller. jag tror de blir att häcka vid datan/tv för jag e såå trött, å laat...
måste leta redare på mera kläder chaa

chillar @ home

chaaa sitter hemma och tar de bara luungt de små rengar ute, så de vart inte så kul att vara på stan. jag och johanna tog oss ner på stan, och åkte en karusell fast en massa gånger, tss de var riktigt kul, läängtar tills jag åker till sthlm på grönalund ^^ trött e jag som bara den, vädert får mig att bli trött. Så ajg får skriva mera sen.
Pusselipuss chaaaa

MORNING IN THE CITY!

Chaa chaaa. sitter och har nyss käkat frukost med Johanna, vi ska ner på yran vi :') och kika på alla grejer igen.
Dom felsta ligger väl åå sover ^^ hiih Maskinen liksom. jaa får skriva mera när jag kommer hem.
Chaa....

S L E E P O V E R - J O H A N N A- R I N Z É N ♥

chaa nu sitter jag här soffan, vi ska se Ingen kan älska som vi. sen ska vii soooovaaa, För i morron då ska vi åkkaa karrueller tills vi spyr! men nu ska rolla igång fiilmen.

N I G H T♥


Fätathår med svart outfit o natchochips

chaa sitter hemma och har precis käkat min egna middag. Ska taa mina been, och vandra bort till Johanna. Vi ska käka goood glass, meeed varm jordgubbsylt typ, men jag uppdaterar senare. Chaaacheee♥

@ rebeccas pleace!

chaa sitter hemma hos rebecca och hänger f1. Rebecca gör sig i ordning får YRAN som inte jag ska gå på -.-' uschha! Aja jag ska mobber er allihopa med ett sms sen, ni kommer fatta. hahha (evilskratt).
nu ska jag göra nått annat...
Chaaa

take the bus

chaa jag tar bussen till stan nu, jag e as trött men jag får ta mig ner i allafall... jag uppdaterar mera när jag kommer hem Cha♥



a wake.... sleep less


Chaa, eller godmorgon. Ni kanske sover just nu, men de gör inte jag. Fråga mig inte varför jag e as trött och vill ner i sägen igen och sova med e går inte. Idag ska jag ta mig ner på stan. åka buss för engångs skull haha. Ska träffa angelica, och säkert blir de flera. hoppas på väder i allafall. de var jättefiint väder i går, varmt och skööönt, och natuligtvis har man på sig alldeles för mkt kläder då.... typiskt mig asså, typiskt.
Måste säga att jag trycker synd om alla som ska på yran i kväll. haha de kommer regna thihi. Själv ska man inte på yran, fråga mig inte varför. jag ser själv yran nu som en självklarhet. men de tycker inte mina päron....
Ska kanske ta någe å kääka elr? sen blire hänga f1 med Agelica på stan. men först ska jag göra mig en fiin frukost, som äts framför tv. Disney channel ffs (a')
See u later.♥

C i n d e r e l l a S t o r y ♥

Turn back the time some months and tell what i did wrong, becuse now I want someone to tell me what I fali on. I hate to see all in my life just past me by wihtout you. I relly still need you as I did before. When time now just get away, I will stay here and look back at the time we had to together. Becuse my heart will pass me out sometime. I will look you in the eys some day and tell you that I can´t live without you. Beejjii Please see what I want before it´s to late. And tell me then what I wanna hear. Just you´re voice say -Baby I Still love you.


Just lika cinderella story that can be mine, 
Where is my little dream-princ? 



in the middle of the night

chhaaa tog bilen till stan med pappa och brochaan, för att hämta towe på stråket. Sköönaste bilturen ever!
Men nu tror jag att jag ska ta och dejta min kudde, för att mina ögon halv sover. förresten har jag käkat nötter så jag mååår illa :'O haha f1 fuult hahah. men aja gooodnight everyone.
N I G H T

@ Simons house!

Chaa sitter hos Ciiimmmen och hänger f1 haha, borde sova
Godnatt

F L Y - W I T H - M E

If time was still
The sun would never, never find us
We could light up
The sky tonight
I would see the world through your eyes
Leave it all behind

If it's you and me forever
If it's you and me right now
That'd be alright
Be alright
If we chase the stars to lose our shadow
Peter Pan and Wendy turned out fine
So won't you fly with me

Oh yeah
Gotta fly with me now

Now the past
Has come alive
And given meaning
And a reason
To give all I can
To believe once again

If it's you and me forever
If it's you and me right now
That'd be alright
Be alright
If we chase the stars to lose our shadow
Peter Pan and Wendy turned out fine
So won't you fly with me

Maybe you were just afraid
Knowing you were miles away
From the place where you needed to be
And that's right here with me

If it's you and me forever
You and me right now
I'd be alright
If we chase the stars to lose our shadow
Peter Pan and Wendy turned out fine
So won't you fly with me

If it's you and me forever
If it's you and me right now
I'd be alright
Be alright
If we chase the stars to lose our shadow
Peter Pan and Wendy turned out fine
So won't you fly
Fly
Fly
With me













Home

chaa sitter hemma nu, ska snart sätta på vatten och koka mackaroner. Har varit i stan och träffa underbara Angelica! Träffa ludde där å. Jag och Angelica var inne på ny öppna Make Up Store. Fick en gratis makeup. riktigt kul... fiiinnnast i stan vart vi. Nu väntar jag på att Mariell Erika Loo komma. Enu en mysig kväll med underbara Mariell. Juste får 50kr för att klippa gräset :')
chaa chaa♥

Home @ Mariell Erika Loo

chaaa... sitter hemma hos Mariell nu, vi ska snart sätta på oss skorna och röra oss ut mot torvalla centrum. Fiint väder e de idag så vi får väl ta med oss kameran. vi ska träffa någon ramd0n person haha. eller Mariell känner han typ :') vi har käkat en massa harveflan! så nu har vi fett ont i magen. Ikväll kanske de blir stan inte vet jag.. vad ska ni göra ikväll?


Just like another morning.

Godmorgon, ska snart hoppa in i duschen. jag älskar lukten av ny duschat hår ^^ För mitt schamop luktar så gott.
Idag tror jag att jag ska vara med Mariell Erika Loo. Fiin flikka. Men man får väl se. Ska ta och äta lite frukost/lunch nu. Och seeen duschen.

Just lika another morning beeejbiii :)♥

Night Dream " 22:45 "

Jag orkar tänka på de hära någe mera, de tar kol på mig.  Jag borde sova, jag vill hem till min ljuva säg. Hos min mamma. I de bruna rummet. Fiina bruna blomster fondväggen. Visselige e jag less på tapeterna, men va ska man göra. Jag sover gott där inne. Men jag kanske borde ta mig en sväg till sägen nu, o lägga huvudet där mot mina skööönna kuddar.

Godnatt.

New times

Visst suger de när föräldrar e på sitt egna vis då dom tror att de bestämmer EXAKT allt. Och när ens förlädrars sambo/ nya FruoMan, tror att de kan bestämma. Med tanke på att de finns en massa regler om att de e målsman och annat som bestämmer om en, så står de inget om att dom övriga vuxna i huset gör de (lossasmamma) (lossaspappa). I svenska lag boken står de att målsman bsetämmer. Men inget om att dom bestämmer. Jag blir så less när dom tror att dom kan bestämma. Iallafall över mig. Ibland får jag sån lust att bara säga - Talk to the hand, becuse the face not cere. Men hur uppkäfftig låter inte de då liksom. Men jag kanske e den ända som tycker såhära?


Real To Dream

Du var min, du fick mig att må bra. Att känna mig älskad. Nu e du borta ur mitt liv. Du finns bara i mina drömmar.
Jag drömmer på nätterna om dig, dina läppar mot mina. Ditt hjärtas ljud som pulsar igenom mitt öra. Din underbara röst. Nu e allt bara minnen, som alltid finns där inne. Är de bara så att de var en småkärlek som bara paserade i mitt liv. Eller vare de något riktigt som kommer igen senare. Nu saknar jag dig sjukt mycket. tänker på dig nästan heelta tiden. Men varför e du så svår att glömma. Du e ju bara en i mängden jag måste förstå att känslorna inte funka med. Men du var verkligen någon som fick mig att lee. Ett leende med kvalite.....
Jag älskar dig.♥

välkommen till min nya blogg!

cha. testtesttest.