fortfarande dö kallt med frost på fönstret.

hemma efter en liten fika med linda,isa , feicia och min älskade, en sväng på stan och sen tog vi bussen åt olika håll, ikväll träffar jag moa, ska kippa na och sen går vi nog till gården, ska nog bara ta det lugnt i eftermiddag,

dökallt vaknade på antarktis

när det nu är frost på fönstret inomhus inne i mitt rum och det är svin kallt ska göra i ordning till skolan. vi hörs


oh holy night.

nu är det nog dax för sängen. skrivit lite juletiketter, fixat lite och donat, hämtat lite kläder hos mamma, få till håret tills i morgon också. ser ut som ett skatbo, great!
godnatt

måndag,

min måndag vart inte alls som planerad. skulle egentligen bara fixa dom sista julklapparna och sedan åka hem, vart istället en lååång dag på stan med min älskling och sedan luchmys på gamla subway, när jag väl tog mig hem väntades det middaglagande och nu har jag äntligen satt mig ner efter en full dag med saker att göra, kanske man ska man ta sig ut och gå ner till mamma och hämta upp lite kläder. fast först en liten liten sovstund!

julbak








sunday gingerbread time!

idag är det söndag! vaknade precis, ska nog kliva upp och äta lite frukost innan det skulle bli pepparkaks bakning hos min älskade! ska nog ta en sväng ut i de snöiga vädret också! vi hörs puss!

try something new !

provar väl på det hära matta nagellacket ! tro de kan fungera ganska bra !


all alone.

strax lägger jag mig, en cigg och sen sängen, sämsta fredagen på länge! tog en trip på stan med moa idag och hem fick jag med mig ett top lack som gör att de ska se matt ut, tydligen ska färgerna matta, spännade, men de får dröja med de för jag fixade till dom senast igår, haha, godnatt

time for bed.

då har man hamnat här igen, sängen. kollar på sex and the city och väntar på min älskling som är ute med hunden, i morgon är det fredag, skönt!
godnatt

Fläskfilé på en torsdag

Sen men god middag


på bussen,

äntligen fått slutat, nu sitter jag på bussen påväg till min älskade, fick håret klippt idag och det känns underbart att kunna dra mig i håret utan att tro man har taggtråd där, ikväll blir det nog bara en massa mys och ta det lugnt, funderar även på att man ska kanske laga god middag, snart är alla julklappar klara och det börjar närma sig den fina dagen. om 12 dagar firar vi 6underbara månader tillsammans, allt börjar bli riktigt bra nu! (: vi hörs senare!

tio saker ni kanske inte visste om mig.

~jag hatar bacon och curry~jag hatar då det är stökigt men är för lat för att städa~jag skäms över att jag röker~jag kan sitta i timmar på youtube och kolla på dr:phil, jerry springer~jag tycker om cola väldigt mycket~jag älskar disney filmer~jag har svårt att sova innan julafton/födelsedagar~jag lever ett helt underbart liv~ jag vill flytta ifrån ösd med simon~

svinkallt och ont i kroppen

trodde kroppen skulle ge upp idag, fett ont! hade hel dag i salongen och övade på klippsett tre och de var ökande längder, i morgon har vi klippmodell, tog en snabbis ner på stan väntade på simon samtidigt jag tog en kaffe med goa krikelinsgänget ! nu sitter i sängen och barra tar det lungt, funderar på att gå ut en sväng med är ju förbaskat kallt!! visst är det fint och skönt med ordentligt med snö ist för en massa slask.

Utkast: Dec. 04, 2012

precis vaknat och ska alldeles strax göra mig i ordning för skolan, idag blir det en låång skoldag och eftermiddagen återsstår och ser, ikväll kommer min prins och sover med mig, gud vad jag saknar han i sängen, helt otroligt vad jag saknar han! funderar på en frågestund vad sägs om de?? Hoppas denna dag kan bli bra och att de inte blir alls så förjävla kalt ute idag, pallar inte med kylan, vi hörs senare puss!

alldeles för sällan.

nej jag är nog sämst på det här, blogga kanske inte är min grej...
jag försöker och försöker men det blir aldrig bättre? statusen ligger där i botten... kanske bloggen saknar något men vad? ge mig feedback! ge mig idér ge mig tips jag behöver massa hjälp!!